Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај ако може линк за 8.5 ама што нема да ме замара после You have to install newer version to countinue фала![]()
п.с Само ги менам и јас хахахах на секој месец нова верзија, па враќам па унапредувам ..........
ni so ova ne biva error mi vadi ccccc.... ne gledam jas resenieНе ти помагаат ни Uninstallers, ни Add or Remove нит пак System Restore. Дебилна е MSN 9 верзијата за бришење зашто има некоја грешка, незнам точно до што е ама...
Иначе еве ти го решението како да ја избришеш.
ni so ova ne biva error mi vadi ccccc.... ne gledam jas resenie![]()
А што е финтата со мсн + освен што може повеке личности да се вклучат друго не сватив?може ли да се види кој е апиер оф лајн и каде ако може? и каде се става auto-message? и може ли да се гледа кога некој ти го отвара твоето прозорче кога сака да почне да ти пишува?:wink:????
Jас ќе ти кажам какоse probav ne biva i so programi i so my computer,i vo run i pak nisto ne sakakm da go formatiram vo vtornikot go formatirav ke mora preku meebo dr spas nemasto mi trebase toa:uvo:
![]()
ni so ova ne biva error mi vadi ccccc.... ne gledam jas resenie![]()
Дали си сигурен? :wink:-неможе да се види дали некој го отвара твоето прозорче кога сака да ти пише.
не бива.. и еве слика сега што да одам , Try Aggain или Close ??Па тоа ти е setup-от за инсталирање на мснСлегни го и install. Ќе почекаш малку повеке и ке биде
не бива.. и еве слика сега што да одам , Try Aggain или Close ??
кога одам Close , ништо после не се појавува![]()
![]()
epa ako si siguren ti kazi?Дали си сигурен? :wink: