Како би реагирале ако женско ве удри?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
151
Ништо...само ќе завртам и ќе си отидам,се друго е излишно :toe:
 
Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
stvarno ne znam do sega ne sum dosol vo takva situacija a i voopsto ne sum razmisluval sto bi se slucilo a se nadevam deka nema da se sluci takvo nesto za da bi razmisluval sto da pravam
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе ако женско ме удри глеам да се воздржам да не враќам. Не ми се случило до сега да ме удри ама знам и да се случи и да кренам рака ќе ја спуштам. Некако ми е многу сељачко женско да тепам или да го маам. Сеа и пак да сака да ме удри само ќе ја блокирам со мојот карте кунг фу стил :pos: ама нема да се обидам да ја спречам со враќање шамар или некој друг вид како аперкат кроше и слично. :pos:
 

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ме имат удредно бе, пред 2 години и тоа на раскид :)pos:)
15 години дете бев, прв раскид у кариера, доста лошо пројде, ама мислам дека оправдано ја лупнав... сакаше да ме бакне и ја се истргнав зш досадна ми беше и не знаев шо да и речам за да одеби, и оваа ко гром од ведро небо ми врза еден шамар, и почна да ми се лигави, ти ли бе мене ќе ми се тргаш педер еден, идиот, морон... и ко ми се отпушти десницава баш негде по уво ја треснав, и оваа како беше раскрекана нок даун на земја и не стана, а ја си заминав ладнокрвно. :kesa:

После ми беше мака зш стварно не сакав ама не можев да се воздржам, се исклучив скрос на момент.
Инаку сум строго против тепање жени :pipi:


П.С. Сеа знам да раскинувам без да млатам :vozbud:
 

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Заборавив на една друга работа у минатиов пост.Има една работа што се вика условен рефлекс.Ја сум научен да напаѓам во истиот момент додека некој ме напаѓа мене.Земајки ги овие работи во предвид,на обид за шамар најверојатно би следела блокада:nenene::kesa:
Една од работите кои неможам да ги поднесам и кои ме вадат од такт секундарно е маж да тепа жена.
Ај пошто ко за некое дивно чудо не ме мрзи да чукам по тастатурава ке ви раскажам една случка.
Пред некоја година,летно време,недела сабајлечки накај 7 саат,после бурна ноќ седнавме со еден другар у бурекџилницава на Партизанска карши Ким автобуската да доручкуваме.Само што почнавме да јадеме од уличкава кај Мечос истрча една постара госпоѓа што нормално ми привлече внимание.На неколку чекори позади неа беше еден пристар господин кој ја стигна на сред Партизанска,ја грабна за рака,ја заврти и ја удри.Госпоѓата падна а овој застана над неа и почна да ја пцуе.
ја у такви ситуации реагирам,не застанувам да гледам сеир.Го имобилизирав стариов,нормално без удари,несакав да ми умре на раце.Другаров и помогна на жената да стане и ги тргнавме на страна.За кратко време дојде полициски дефендер и ги однесе во најблиската станица.
Двајцата беа 1940 и некој родени а во брак околу 30 години,со израснати деца,внуци и сите нишани.
Негово образложение беше дека го изневерувала со други мажи.
Од друга страна жената ми се колнеше дека во толку години брак единствена грешка и било тоа што не го оставила.Причина?Алкохоличар кој цел живот ги малтретирал и тепал и неа и децата.Ми вика,сега ме удира по тело да не гледаат децата кога ке ни дојдат на гости.Што да каже човек на тоа?
Ден денес,кога и да помислам на случкава криво ми е што не беше 15-20 години помлад за да му објаснев што значи тепање.
Значи,според мене,патетични изговори за човечки суштества кои дигаат рака на жена не се вредни да ја газат земјава.
 
Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
vidi sega i jas ne bi udril zensko,ama treba da si znaat zenskite deka toa sto se fizicki poslabi ne im dava za pravo da mavaat kogo sakaat ,koga sakaat i kako sakaat,treba da znaat deka za sekoja akcija sleduva reakcija,i treba da si ja znaat cenata na takvite nivni ispadi,zasto sigurno i jas sum od mnogumina poslab, pa koga bi gi udril ne veruvam deka tukutaka ke mi oprostat. ja fatil nekoj za zadnik,pa neka go fati i ona nego,a ne odma samar.pa i mene mozebi nekoja devojka me fatila za zadnik,sto trebalo i jas samar da i zalepam?
 

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Ќе и кажам фала и ке си отидам :)
 

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Зависи од околности. Ако го имам заслужено или ако е недоразбирање ќе си се свртам, а ако е некој женски каприц или женско лигавење поготово на јавно место или пред другари има така да и ја влепам една, да се чуди после што и се десило. особено ме нервираат коментари од типот на Е ШТО ЖЕНСКО СУМ НЕМОЖЕШ ДА МЕ УДРИШ ! И што, тоа ти дава тебе сестро за право мене да ме шамараш?????? Мајка ми не ме шамарала, некоја лигла ќе ми се перчи.
Напомена- девојка ми никогаш ама баш НИКОГАШ нема да можам да ја удрам.
 

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Aко е некој женски каприц или женско лигавење поготово на јавно место или пред другари има така да и ја влепам една, да се чуди после што и се десило. особено ме нервираат коментари од типот на Е ШТО ЖЕНСКО СУМ НЕМОЖЕШ ДА МЕ УДРИШ ! И што, тоа ти дава тебе сестро за право мене да ме шамараш?????? Mајка ми не ме шамарала, некоја лигла ќе ми се перчи.
Напомена- девојка ми никогаш ама баш НИКОГАШ нема да можам да ја удрам.
Ееее така. Браво бе друже за овој пост апсолутно те поддржувам.
Поентата на темава ми беше: понекогаш стварно претеруваат и заслужуваат да им биде вратено во иста мера. Не ми е галје што е женско и што е послаба. Затоа имам толеранција далеку поголема за нив отколку за машко, на пример (да ме удреше машко ич не му се мислам). Ама кога ќе ја преминат границата тогаш више нема машко женско за мене. Ако била женско, послаба и све тоа, тогаш нека мислела што прави пред да удира. Како и да е, се сима граница. Ако ја премине црвената линија тешко неа. А тоа што стварно ме нервира е оние што мислат дека никогаш, ама баш никогаш не смееш да удриш женско.
Е баш има ситуации кога заслужуваат човек да им раситни две по пет.:aplauz:
 
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Не збориме за оној удар тинејџерски "не ме фаќај за цицка(ќе ти го пушам после :pos:) туку да те мавне и да ти осакати лице.
Таман работа и лицето да ми го осакати :pos:
сепак во никој случај не би можел да удрам женско...

П.С. Не беше работата за цицка, него онака ја зафракавав нешто и ми рече следен пат кога ќе се видеме ( било каде ) ќе јадеш шамар... ама ја не ја сфатив озбилно...
:kesa:
 
Член од
28 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
7
Ме имат удрено повеќе пати и нишо не и правам...

бај д веј, еднаш во центарот на градот изедов шамар ( од женско ) :kesa:
Со другарски намери беше.....ем се кладиме тогај за нешто:pipi::pos2:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom