Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
многу е добра новава верзија со екстензиите, ама чат пат по некој опасен баг се појавува, пред малце наместо да ми даде звук кога отворив страна ми го симна истиот :toe:

паѓа само во windows 7, и можеби го имаат решено проблемот, не се осмелувам да пробам, вчера 5 пати го видов BSOD само заради таа страница

Windows 7 е срање:) инсталирај си XP

Google Chrome работи перфектно!
Сум ги користел сите пребарувачи, chrome работи најдобро. Ми се допаѓа се, дизајнот, перформансите, убрзаната javascripta, а посебно табовите. На лисицата ако ти закочи, сите табови ги губиш.
Тука само табот ќе го исклучиш и ќе продолжиш со работа.
Најдобрата работа на Google. Користам верзија 4, досега немам ниеден баг ништо.

До оние што не го пробале, пробајте. Нема да се покаете

Го инсталирав Хромот пред некој ден,по втор пат,пред тоа не го користев нешто многу,повеке бев на Мозилата,навика...
Еве го користам веке 3 дена и работи перфектно,без крешувања што беше чест случај кај Мозилата,не цица меморија,добар дизајн има и нема багови.
Кај мозилата ако крешува,го јадев масот,ги губев табовите и ептен се нервирав,ама од сеа нема нервирања :)

Мозила јеби се- Гугл Хром те сакам :pos::pos:

Почна да ми се појавува една лента горе, за преведување на страниците

1179w6f.png

Има багови во Хромот. Повеќе ги има во споредба со Firefox, но верувам дека ќе ги средат. Нов е пребарувачот сеуште и не е лош.

Зошто викаат дека табовите се посебни кога ми паѓа мене цел ми се исклучува. Само мене ова или?

Зошто викаат дека табовите се посебни кога ми паѓа мене цел ми се исклучува. Само мене ова или?

да, цел се исклучува, кога ќе закочи, ама ретко

google-chrome-snap-promo.jpg

мислам дека не е вака како на сликата, се појавува ова и цел се затвора

Google Chrome работи перфектно!
Сум ги користел сите пребарувачи, chrome работи најдобро. Ми се допаѓа се, дизајнот, перформансите, убрзаната javascripta, а посебно табовите. На лисицата ако ти закочи, сите табови ги губиш.
Тука само табот ќе го исклучиш и ќе продолжиш со работа.
Најдобрата работа на Google. Користам верзија 4, досега немам ниеден баг ништо.

До оние што не го пробале, пробајте. Нема да се покаете

другар грешка си за болдираното
колку пати ми се има укочено мене лисицата и не ги губам табовите (од зголемена темп. на процесорот или не знам од шо друго) АЛТ и Ф4 и Сејв енд Квит и ги чува освен кога дојде еден брачед и сакаше да провери меил а имав отворено 5-6 таба (ВАЖНИ табови) и мана директ Квит (без сејв) и си ибаа мајката а да одам во Хистори ке ги најдам за 15 год истите тие за разлика од Хромот и Операта кој се подредени по дата......

мене Мозила Опера и Хром ми се тука негде според користење (секој има предности и маани)

а да се вратам на темата

добар е Хромот не велам НЕ ама ме интересира како да проверам која верзија ја користам оти не сум сигурен дали е 1 или 2 ?????????????

Абе гледај да ти е 3 или 4 :). Кликај горе лево одма под X и ќе одиш about google chrome.

Абе гледај да ти е 3 или 4 :). Кликај горе лево одма под X и ќе одиш about google chrome.

еве сега проверив и сум имал 4-ка а не сум знаел (не памтам дали ми се има апдејтирано)

chromen.jpg

ФАЛА

епа шибајјјјјј пополека сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom