Пиволенд на Скопско Кале: 18-21.09.2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
more bate kiselinko vaka sea , dali 2 pivofesta vo eden mesec ne se mnogu , da ne zborime za inat
vnuce ti si bratce uste nedorasnat da komentiras raboti .
1. (и основно) ГЛУП СИ!
2. Не се многу.
3. Особено не се многу кога едниот е тотална максимална мега-утка
4. Ромео.. недораснат? ХАХ.. Според твоите постови и прикажаната (не)интелегенција... јас сум за тебе Богот на Мудроста! :tapp:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
more bate kiselinko vaka sea , dali 2 pivofesta vo eden mesec ne se mnogu , da ne zborime za inat
vnuce ti si bratce uste nedorasnat da komentiras raboti .
Зрелоста на еден човек не се мери во тоа кој колку години е стар, туку во искуствата што ги проживеал и лекциите кои ги научил. Што ако има тој 24 а ти (пример) 30? Не значи дека ти имаш многу повеќе поминато и видено од него САМО заради годините (без навреда и не бранам никој)

Јас вчера бев на пиволенд (прв пат воопшто на ваков настан за пиво) и ми се свиѓаше и атмосфера и луѓе и настапите, скарата, пивото.... Само времето не се погоди баш (од природни причини :) )

Дојди денес па види што е како е, ама да пресудиш по тоа што си го видел тука, не по тоа што си го видел во Прилеп или Германија на пивофест.

Иначе ја денес идам од кај 8 таму, па се гледаме таму, кој и да иде :helou:

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
fali me usto oti ke te raskinam vnuce , tvojata intelegencija se gleda po koristenje na tolku mnogu pridavki vo edna recenica i narcisoizmot . Narcisoidna licnost kako tebe nemilosrdno se zanemaruva samiot sebe, ne samo drugite , vo ime na predstavata za nevozmozno sovrsenstvo, na koja ocajnicki i strasno i se voshituva , a koe stanuva povazno od sopstveniot zivot , vnuce

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Океј, да се навратиме на Пиволенд.

Внуче и Ромео, разберете си се по приватни пораки. Назад на темата.

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
rabotava mi bese prilepski pivofest , kavadarecki vinofest , strumicka rakijada , skopski ....... fest ?????????

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
rabotava mi bese prilepski pivofest , kavadarecki vinofest , strumicka rakijada , skopski ....... fest ?????????

Пиво..... ЛЕНД :)

Скопско е најдоброто пиво во Македонија а и пошироко. Доаѓа од Скопје од Скопска Пивара. Значи Скопје е градот на Пивото :):):) и затоа си е Пиволенд ова сега што се случува.
Има вaму има 21 марка на пиво, пред штандовите на СКОПСКО неможеш да поминеш.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Еј Ромео, ај да не го тупиме сеа...сум била во Прилеп скоро сите пати на пивофест, првата година беше топ, од втората наваму слабо, потфрливте у оганизација...мислам да не мачкаме очи, многу време од животот сум поминала во Прилеп. Сеа знам дека малце ви е криво...али еве останува следната година да се фатите за работа, па турнете го пиволенд, направете подобра организација, па докажете, што има сега да се натпукуваме овде

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
Ајде и јас да пишам критика (позитивна и негативна).
Сум бил и на пивофест-Прилеп а сега и на пиволенд-Скопје. Прилепскиот си поминав супер, одлично друштво бевме, и одлична скара имаше. Слаб избор на пива и дефинитивно атмосфера и гости (музички) не беа на ниво на тоа што го видов вчера. Пиволенд, синоќа имаше супер забава и луѓето мислам дека одлично си поминаа. Немаше многу гужва туку беше некако таман. Влада (идоли) направија екстра свирка и баш се изрипавме на нив.
Избор на пива... голем! навистина голем и доволен. Цените пристојни, па сепак за 50денари имаш пола литро пиво, што е навистина ок.
Скара... може и мора подобро! Не бива само лесковачки роштиљ да има. Требало да има и други поставени штандови со скара. Но добро, јас сакам лесковачка, така да мене ми беше убаво.
Денес се гледаме пак таму, јас одам од 9. :wink::wink:

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
dobiv prvicni informacii od skopje fest , mnogu droga imalo be nesto na kale sinoka , ili dousnicive me izlagaa

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Кој ќе ти купува дрога на фестивал за пиво... Биди реален.
Да беше транс журка, ќе разберев. Башка, има полиција (униформа или цивил). Не верувам дека има толку глупи дилери што би дилале на јавно место, па уште и кај што има полиција :wink:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Како за прв Пиволенд е супер. Добра атмосфера, солиден избор на бендови, ефтино пиво, добра скара, одлична местоположба. Закон. Очекувам да стане традиција и од година во година да се развива.

На пиво фест во Прилеп не сум бил, би отишол, не дека не, но програмата им е промашена, идат доста сељачишта со пиштоли, ќељави батки со рамбовки, у таква атмосфера и пивото ти е горко.

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
kelavi da , so rambovki da ,za tepanje ne zezaj , za dzabe ne tepaat nigde , godinava "samo" 4 tepacki imase na pivofest , odzemeni decki normalno . pozzzzzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom