Пиволенд на Скопско Кале: 18-21.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте вечер да се збереме,најверојатно ја и Корун ќе бидеме кај скопско големиот штанд клупите (директ во сцена гледаат),па наминеме,да ги кршиме тие исти клупи :zlo:

Дајте вечер да се збереме,најверојатно ја и Корун ќе бидеме кај скопско големиот штанд клупите (директ во сцена гледаат),па наминеме,да ги кршиме тие исти клупи :zlo:
Кога идете? Јас у 21 идам натаму. Идеме заедно?

Edit:
прифаќа некој beer drinking contest? :)

Демек,ќе не убиеш сите и ќе ги уништиш нашите фантазии?

Ае,не туку рипајте безвезе,топ беше вчера,денес осеќам повеќе народ,повеќе скара,повеќе пиење

Acid,ќе ти пишам на мсн,дали сам ќе идам за да се чекаме.

Кога идете? Јас у 21 идам натаму. Идеме заедно?

Edit:
прифаќа некој beer drinking contest? :)

Ја со Mac)) идеме накај 20:30, изглеа двајцата со коли. Ако си за да те собереме и тебе, или да се најдеме негде па да идеме со 3 коли нагоре или.....

Вака значи,објаснив јас и Корун кај ќе седиме,сите одовде што ќе идат,обавезно да седнат и да се поздрават со по едно пивце.
Ќе чуваме маса ние,и Корун можда ќе *вари* скара:vozbud:

И ја идам иако глеам дека сите ќе бидат 18+ али ако ај заебанција :wink:

Јас бев вчера на Влада и ми се допадна атмосферата. Таман народ-ни празно, ни гужва, одлично озвучување и изведувачи. Штандови со пива на секој чекор, плус по поволни цени. Единствено ме нервираше на скопско штандот што мораше да се земат прво бонови, па после со нив пиво. Ко у Стиф, ебаго :pos:
Скарата не ја пробав, ама гужвишта беа, редици луѓе по сто метра. Единствен празен штанд без жива душа пред него беше тој за макробиотска храна :pos:
Ќе отидев и денес, ама у штедња сум, утре треба да се троши. :icon_lol:
И утре ќе одам саат-два пред собиранката... Интересно случување е, и можеби единствено место кај што легално можеш да се изнапиеш пиво. :)
Ова за љубителите на тој пијалак, инаку мене ништо не ми мења.

Супер беше вечерва, Лет3 не се арни :vozbud: После трубачите ептен откачија.Пиев Темно Лашко за 50 и Бекс 0.5 за 60.
ЛУДИЛО НЕБИЛОООО!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom