Препораки за игри

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Dali e dobra igra BLUR i dali nekoj ja igral i impresii od nea ako moze,sakam da ja dl pa zatoa prasuvam.Vasa preporaka za igrava?

--- надополнето ---

Ja ima nekoj igrano ili ne odgovorete ako znaete ako ne nisto

М

Мартин`

Гостин
Дај препорачајте нешто стратегија со војни, да можеш ти да ги управуваш војниците, тактики и слични работи нешто да има.. по можност да има некои освојувања и слично во постаро време пример Александар Македонски или такво нешто слично ..

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Дај препорачајте нешто стратегија со војни, да можеш ти да ги управуваш војниците, тактики и слични работи нешто да има.. по можност да има некои освојувања и слично во постаро време пример Александар Македонски или такво нешто слично ..
Civilization V
Rise of Nations
Rome Total War
Napoleon Total War
Cossacks II

H

-HRO

Гостин
Dali e dobra igra BLUR i dali nekoj ja igral i impresii od nea ako moze,sakam da ja dl pa zatoa prasuvam.Vasa preporaka za igrava?

--- надополнето ---

Ja ima nekoj igrano ili ne odgovorete ako znaete ako ne nisto
Ако ти се тепа време и ако ептен немаш што да правиш...не е лоша :)

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Нешто Втора светска војна FPS само не CoD 2 , CoD 5 и MoHA

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Можда некој пишал...:toe:

Во вториот квартал од 2011 се очекува третото продолжение на Operation flashpoint со наслов Red River:vozbud:

Да се надеваме дека со оваа игра ќе го неутрализираат разочарувањето кај фановите од Flashpoint 2

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Некоја игрица измеѓу Brothers in Arms и Full spectrum warrior ? (покрај Rainbowsix и Ghost recon)

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Alice: Madness Returns - излегува 4та четвртина од 2011. (трејлерот е од летото годинава)
Изгледа... интересно.

Има уште еден

Cthulhu?
E а шо игрица е ова хорор нешо?И дајте некоја споредба на оваа со некоја друга за да знам каква е..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
E а шо игрица е ова хорор нешо?И дајте некоја споредба на оваа со некоја друга за да знам каква е..
1. (ВИДЕО) ИГРА не игрица
2. Да си продолжиме нормално:
Нема друже споредби ова ќе биде нешто сосема ново :icon_lol:

Шеги настрана, се очекува да има сличност со првиот дел кој жанровски како што кажав погоре е 3д платформска акциона авантура. Првиот дел содржи визуелен хорор но не и атмосферичен. Атмосферата дава чувство на чудесност, магичност, вчудоневиденост па затоа е ставен и тој хорор елементот, не за та те плаши. (значи немаме Silent Hill, Penumbra, што не ни било целата).
За вториов дел знам дека жанрот треба да остане истиот. Хоророт можеби и ќе стане пострашен, шознам. А може ќе биде само почуден. За кого како.

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
1. (ВИДЕО) ИГРА не игрица
2. Да си продолжиме нормално:
Нема друже споредби ова ќе биде нешто сосема ново :icon_lol:

Шеги настрана, се очекува да има сличност со првиот дел кој жанровски како што кажав погоре е 3д платформска акциона авантура. Првиот дел содржи визуелен хорор но не и атмосферичен. Атмосферата дава чувство на чудесност, магичност, вчудоневиденост па затоа е ставен и тој хорор елементот, не за та те плаши. (значи немаме Silent Hill, Penumbra, што не ни било целата).
За вториов дел знам дека жанрот треба да остане истиот. Хоророт можеби и ќе стане пострашен, шознам. А може ќе биде само почуден. За кого како.
Фала пријателче.
Значи ќе вреди да се земе..

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Некоја игрица измеѓу Brothers in Arms и Full spectrum warrior ? (покрај Rainbowsix и Ghost recon)

Стрписе уште еден месец :)

--- надополнето ---

Не е во стилот на brothers in arms ама сепак има доста адреналин и графика да ти солзат очите

Kajgana Shop

На врв Bottom