Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некоја игра препорачајте за оваа конфигурација:

Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz
4,00 GB RAM

А што графичка имаш на лаптопот? :)

Ако имаш интегрирана Интел, заборави на игри освен тетрис и кантер. Башка, лаптоп не е наменет за играње, т.е. ако играш некоја понова игра и ако лаптопот не е на добро место кадешто има простор за вентилација за кратко време ќе се прегрее и после тоа следуе reboot.

А што графичка имаш на лаптопот? :)

Ако имаш интегрирана Интел, заборави на игри освен тетрис и кантер. Башка, лаптоп не е наменет за играње, т.е. ако играш некоја понова игра и ако лаптопот не е на добро место кадешто има простор за вентилација за кратко време ќе се прегрее и после тоа следуе reboot.

Незнам шо графича има не се разбирам до толку.
Иначе до сеа иам играно Call of Duty, Rise of Nations, CS, Pro Evolution Soccer и не праел проблеми. :)

Незнам шо графича има не се разбирам до толку.
Иначе до сеа иам играно Call of Duty, Rise of Nations, CS, Pro Evolution Soccer и не праел проблеми. :)

Симни GPU-Z.

Која CoD? 1-от? :icon_lol:
CS и PES не на лаптоп, и на дигитрон ќе одат.

Нема гајле лаптоп бе :) Мојов е Intel Cure 2 Duo T6600 2.4ghz 4gb ram, nvidia geforce g105m 512mb....кога беше нов и играв игри по 2 часа немаше гајле, ама изгледа сеа е полн со прашина и можда едно 30 пати ми се има угасено хахаха. Али затоа купив laptop cooler и сега нема гајле :) (играм пес2011, black ops итн.)

18 Wheels of Steel: Extreme Trucker 2
ја пробал некој ? Иста е како кецот у смисол стисни вози или сам одбираш приколици ?

--- надополнето ---

ЕДИТ : Ја снимив, катастрофа од игра е англиски стил т.е воланот на десна страна и возиш по лева страна од путот

18 Wheels of Steel: Extreme Trucker 2
ја пробал некој ? Иста е како кецот у смисол стисни вози или сам одбираш приколици ?

--- надополнето ---

ЕДИТ : Ја снимив, катастрофа од игра е англиски стил т.е воланот на десна страна и возиш по лева страна од путот

До толку ли е лоша ???
Јас па мислев да ја симнам,таман волан си купив.

За мене е лоша бидејќи не е како првите верзие кога идеш низ град и бараш приколица, овде самото ти има дадено приколка и само треба да возиш
+ воланот на десна страна ми беше у камионот, нешто необично за наши простори :)
пробај спушти ја не е некоја голема игра околу 800мб е, можда ќе ти се свиѓа тебе

Ај ако може некоја препорака за игри за мојата конфигурација
Nvidia Geforce GT320M 1GB
4gb ram
intel core 2 duo 2.20ghz.

Ама некоја ептен добра, без разлика на категорија :)

Ај ако може некоја препорака за игри за мојата конфигурација
Nvidia Geforce GT320M 1GB
4gb ram
intel core 2 duo 2.20ghz.

Ама некоја ептен добра, без разлика на категорија :)

edit: и може препорака плус за игра како што беше pandora box

За мањак од една седмица излага една од најмногу очекуваните за 11та, Dead Space 2.
ете за тие што бараа брутална хорор игра, нека причекаат уште малку.

само подалеку од мајките :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom