H
-HRO
Гостин
Не е точно дека е срање. Напротив,забавна е.поарно да му ја препорачаше ГТА 4 , оваа игра е шит![]()
Не е точно дека е срање. Напротив,забавна е.поарно да му ја препорачаше ГТА 4 , оваа игра е шит![]()
Civilization VДај препорачајте нешто стратегија со војни, да можеш ти да ги управуваш војниците, тактики и слични работи нешто да има.. по можност да има некои освојувања и слично во постаро време пример Александар Македонски или такво нешто слично ..
Фала, ќе ја симнам сега Napoleon Total War ми се гледа како најдобраCivilization V
Rise of Nations
Rome Total War
Napoleon Total War
Cossacks II
Ако ти се тепа време и ако ептен немаш што да правиш...не е лошаDali e dobra igra BLUR i dali nekoj ja igral i impresii od nea ako moze,sakam da ja dl pa zatoa prasuvam.Vasa preporaka za igrava?
--- надополнето ---
Ja ima nekoj igrano ili ne odgovorete ako znaete ako ne nisto
Brothers in ArmsНешто Втора светска војна FPS само не CoD 2 , CoD 5 и MoHA
E а шо игрица е ова хорор нешо?И дајте некоја споредба на оваа со некоја друга за да знам каква е..Alice: Madness Returns - излегува 4та четвртина од 2011. (трејлерот е од летото годинава)
Изгледа... интересно.
Има уште еден
Cthulhu?
1. (ВИДЕО) ИГРА не игрицаE а шо игрица е ова хорор нешо?И дајте некоја споредба на оваа со некоја друга за да знам каква е..
Фала пријателче.1. (ВИДЕО) ИГРА не игрица
2. Да си продолжиме нормално:
Нема друже споредби ова ќе биде нешто сосема ново
Шеги настрана, се очекува да има сличност со првиот дел кој жанровски како што кажав погоре е 3д платформска акциона авантура. Првиот дел содржи визуелен хорор но не и атмосферичен. Атмосферата дава чувство на чудесност, магичност, вчудоневиденост па затоа е ставен и тој хорор елементот, не за та те плаши. (значи немаме Silent Hill, Penumbra, што не ни било целата).
За вториов дел знам дека жанрот треба да остане истиот. Хоророт можеби и ќе стане пострашен, шознам. А може ќе биде само почуден. За кого како.
Некоја игрица измеѓу Brothers in Arms и Full spectrum warrior ? (покрај Rainbowsix и Ghost recon)