Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ghost Reacon, Deus ex 3, Fallout 4 .....итн.....се бе мајку му на есен.!!!!!
.....имa ли некој нов (не.... трчи пукај...) асолен FPS за сега да пополниме време?:kesa:

America's Army 3 ја имаш пробано? IGN ја пофалија многу, и некои велат најреалистична игра што ја играле.

Ако сакаш пробај ја па кажи дали да ја земам и јас. Јас двојката ја имам малце играно (не на интернет, во ЛАН малце) и интересна беше.

Играва не е нова, од лани летото, ама досега никој ја нема спомнато на форумов. Барем јас немам видено.

America's Army 3 ја имаш пробано? IGN ја пофалија многу, и некои велат најреалистична игра што ја играле.

Ако сакаш пробај ја па кажи дали да ја земам и јас. Јас двојката ја имам малце играно (не на интернет, во ЛАН малце) и интересна беше.

Играва не е нова, од лани летото, ама досега никој ја нема спомнато на форумов. Барем јас немам видено.

Малку ќе бидам надвор од темава....

И јас со двојката завршив со таа игра, впрочем скоро и завршив со секакво FPS онлајн играње, едноставно веќе немам кејф за тоа, почнав и да не разликувам која игра ја играм онлај, се се сведува на чисто голо „напуцавање’’ без некоја си цел и причина...јебига ....нема адреналин веќе...монотони ми станаа.
.....затоа и кантер страјк остана ненадминат, се е кажано во него за тој вид на играње.
А и некои онлајн игри пробаа се некаков со кооперативен мод на играње, но џабе, повеќето играчи се „волци самотници’’ т.е. „недисциплинирани’’ така да тешко бидува нешто од организирана акција.

Шо се случи со играва? Кога ќе излезит за PC?

Да ми препорачате игра Action-Adventure кој се игра со Gamepad.. :cuc:

Дали знае некој кога ке излезе Prince of Persia 4: The Forgotten Sands.. ?

Небрејкинг нјус.
Duke Nukem Forever најверојатно нема никогаш да излези. Исто и SiN Episodes 2.

Што мислите за овие игри?

Јас, ако излези некоја од игриве, честам пиво.
Само една работа не им ја разбирам. Ако студиово што ја почнало играта пропаднало, нека има ги продатат правата и тоа што го направиле на друго студио. Ефтино нема да го прoдадат оти тие игри се познати а знаеме дека името продава.

Незнам оти вакви драми излегуваат. Ritual entertainment, тие што ја правеа SiN, имаа успех со Sin Emergence. Ама ете некако пропаднаа и ги купи Mumbo Jumbo. И сега екипата наместо да прави игра како син, работат на без врска игри за тепање време (еве гледам Mumbo Jumbo извале Samantha Swift 3 :tapp:). Ако толку неможи играва да излези под Mumbo Jumbo, нека ја продадат, добра паричка ќе земат.

А пак со 3d Realms што драма испадна. Се дигна галама за Дуке Нукем лани, излезе нешто видео и слики и шознам таму. По една недела, оп 3d Realms пропаднале.

За игриве имам уште надеж, ама прашање е до кога.

Додека чекаме некоја добра пуцачина во меѓувреме и Serious Sam - TheThird Encounter 2010 е добра за губење време.
Туку оваа званична ли е или е некој мод, во секој случај си продолжува во нејзиниот добар стар стил.

А Duke Nukem Forever најверојатно ќе биде запишана како игра која е најдолго очекувана но никогаш излезена, ајт уште малку и ќе слави 10 годишен јубилеј на исчекување.

По 2 недели излегува "Serious Sam HD - The Second Encounter", римејк на вториот SS. Слично како што пред неколку месеци излезе [post=3207665]Serious Sam HD - The First Encounter[/post].

Овие се чистокрвни трчај-пукај.

По 2 недели излегува "Serious Sam HD - The Second Encounter", римејк на вториот SS. Слично како што пред неколку месеци излезе [post=3207665]Serious Sam HD - The First Encounter[/post].

Овие се чистокрвни трчај-пукај.
Јас ја имам инсталирано старата верзија :tv:

Само да се надеваме дека ќе има добар крак, а не краш на ПОСЛЕДНИОТ БОС, ПОСЛЕДНА СТАЗА, како на кецот HD. -.-

Колку е точно ова не не знам.
Играва е стара, но за ПЦ гејмерите е нова
Ја има по P2P, т.е. замунда

Ставена е во делот на РИП-ови, но сепак е голема 16 гб.
Не знам дали е фејк или не.
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City 2010 [EPiDEM]

Колку е точно ова не не знам.
Играва е стара, но за ПЦ гејмерите е нова
Ја има по P2P, т.е. замунда

Ставена е во делот на РИП-ови, но сепак е голема 16 гб.
Не знам дали е фејк или не.
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City 2010 [EPiDEM]

Да бе, заборавив да ви кажам сабајлево. :devil3:

Играта е 16 гига, 1 зип има во торентот, ваљда не е некоја заебанција. :)

ba7401c8f082460ad24d2b7825768b6c3fb97847nier_360.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom