Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Blur -trkacka igra koja ke izlezit na 25 maj.Imam tema napraeno. Videjte trajler.

browser игра поразлична од оние антички, римски период мафијашки итн.
Ако може нешто спорт, интеракција. :)

browser игра поразлична од оние антички, римски период мафијашки итн.
Ако може нешто спорт, интеракција. :)

Пробај ја Football Identity, од форумов имаме една екипа - Macedonia United, имаше и уште една - Red Lions, ама скоро сите луѓе од форумов си отидоа од таму и сега странци се повеќето.

Треба секој ден да се уклучуваш да тренираш, што зема околу две минути. Утакмици има два пати неделно, во среда и во недела, од 20:15 и траат околу саат и петнаесет минути.
Утакмиците се turn-based, при што секој turn има четири дела: во првиот играчот со топката одлучува што ќе прави, во вториот дел тоа го прават неговите соиграчи, во третиот противничите играчи, а во четвртиот се одвиваат сите акции кои биле избрани од страна на играчите. Се игра со користење на маусот, со влечење линии за движење и со мало мени за избор на команди при интеракција со топка. Погледот на теренот е 2Д одозгора, со играчите прикажани во вид на кругчиња, како што беше до пред некоја година на Football Manager.
Покрај улога на играч, на почетокот при креирање на карактерот можеш да одбереш да бидеш и менаџер или новинар.

Акциона-авантуристичка игра некоја?Слично ко на патот околу светот само да има и акција...:helou:

Што е ова неактивност по темава?
Сите играат Assassins Creed 2?

Томб рајдер
уфф фала за препоракава земав некоја томб рајдер-легенд стигнав кај едно водно чудовиште ко змија е али заглавив...
Иначе да ви кажам само да не ја зимате играта АВАТАР се попалив по неа за 15 мин. се врти и многу е глупа и само некој делови се поразлични од филмот:kesa:

mnogu dobri igri se igraat:
assasin creed 2
call of duty 6
prison break

sea ja cekam splinter cell novata... i da si brci:pos2:

Само што видов дека излезе Command And Conquer 4 Tiberian Twilight од RELOADED, па кој и да ја симне нека каже импресии

po kutro zdravje

Се бараат нови воени ФПС. Новата Ghost Reacon ветува. На трејлериве пишува дека излегува во есен.

Се бараат нови воени ФПС. Новата Ghost Reacon ветува. На трејлериве пишува дека излегува во есен.

Ghost Reacon, Deus ex 3, Fallout 4 .....итн.....се бе мајку му на есен.!!!!!
.....имa ли некој нов (не.... трчи пукај...) асолен FPS за сега да пополниме време?:kesa:

Игри до 300 мб за убивање време?

Ghost Reacon, Deus ex 3, Fallout 4 .....итн.....се бе мајку му на есен.!!!!!
.....имa ли некој нов (не.... трчи пукај...) асолен FPS за сега да пополниме време?:kesa:
Богами есен ке неможеш од игеи да кренеш глава , и замскиот период исто :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom