- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 895
- Поени од реакции
- 64
Некои игри лесни, интересни,не посебно оптеретувачки во стил на Neighbours From Hell по можност да бидат на епизоди(мисии).:wink:
Sam & Max Season 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои игри лесни, интересни,не посебно оптеретувачки во стил на Neighbours From Hell по можност да бидат на епизоди(мисии).:wink:
DX10 = Windows Vista и Windows 7.
После 4 саати и 6% completion имам само два епитети за играва: огромна и неоптимизирана.
Нешто налик на кецот? Пошто во кецот освен графиката се друго беше на мизерно ниво. Би сакал да ја пробам и оваа, ама 4 гига... Хмммм. Не дека се многу, али намален ми е нетот, па можно е и џабе да чекам ако не вреди да се игра.После 4 саати и 6% completion имам само два епитети за играва: огромна и неоптимизирана.
Имам и DX 10 и VISTA... Но што се случи... Прво ја симнав од RELOADED и инсталацијата беше компликувана, па ја оставив и ја симнав од SKIDROW... Тука инсталацијата беше супер, но со кракот како што пишав не се пушта се си стои најнормално на десктоп... Ми текна да го копирам кракот од RELOADED и да го пастирам во играта и... ... ИГРАТА СЕ ПУШТИ...!!! Ја почнав да ја играм на најако и ич не сецка.... Но јас не би бил јас ако немам пак проблем... и тоа голем... НЕМОЖЕ ДА СЕ СНИМА... Пробав да снимам и ми вели "save faild" Се надевав дека autosave ќе има, ама нема... Кажете што е проблемот со сејфовањето...????
Иначе играта е страва... Штета ако неможе да се снима... ПОМОООШ...!!!
Нешто налик на кецот? Пошто во кецот освен графиката се друго беше на мизерно ниво. Би сакал да ја пробам и оваа, ама 4 гига... Хмммм. Не дека се многу, али намален ми е нетот, па можно е и џабе да чекам ако не вреди да се игра.
Еве вака опиши ми ја. Подобра е од GTA 4? (GTA 4 ја рачунам за една од најНЕоптимизираните игри EVER)
Пробај да ја пуштиш како администратор, и ако јузернејмот ти е на кирилица напраи нов и преку него играј.
Ја би рекол дека сте назад со технологија...Играва Јust Cause 2, на ХР нејќе.
Па да им ебам мајката нивна расистичка. Што сме ние со Хр-то? Црнци?
Ако некој планира да ја симнува а има ХР, подобро нека не го прави тоа.
Играва Јust Cause 2, на ХР нејќе.
Па да им ебам мајката нивна расистичка. Што сме ние со Хр-то? Црнци?
Ако некој планира да ја симнува а има ХР, подобро нека не го прави тоа.
Само што видов дека излезе Command And Conquer 4 Tiberian Twilight од RELOADED, па кој и да ја симне нека каже импресии