Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
DX10 = Windows Vista и Windows 7.

После 4 саати и 6% completion имам само два епитети за играва: огромна и неоптимизирана.

Имам и DX 10 и VISTA... Но што се случи... Прво ја симнав од RELOADED и инсталацијата беше компликувана, па ја оставив и ја симнав од SKIDROW... Тука инсталацијата беше супер, но со кракот како што пишав не се пушта се си стои најнормално на десктоп... Ми текна да го копирам кракот од RELOADED и да го пастирам во играта и... ... ИГРАТА СЕ ПУШТИ...!!! Ја почнав да ја играм на најако и ич не сецка.... Но јас не би бил јас ако немам пак проблем... и тоа голем... НЕМОЖЕ ДА СЕ СНИМА... Пробав да снимам и ми вели "save faild" Се надевав дека autosave ќе има, ама нема... Кажете што е проблемот со сејфовањето...????

Иначе играта е страва... Штета ако неможе да се снима... ПОМОООШ...!!!

После 4 саати и 6% completion имам само два епитети за играва: огромна и неоптимизирана.
Нешто налик на кецот? Пошто во кецот освен графиката се друго беше на мизерно ниво. Би сакал да ја пробам и оваа, ама 4 гига... Хмммм. Не дека се многу, али намален ми е нетот, па можно е и џабе да чекам ако не вреди да се игра.
Еве вака опиши ми ја. Подобра е од GTA 4? (GTA 4 ја рачунам за една од најНЕоптимизираните игри EVER)

Имам и DX 10 и VISTA... Но што се случи... Прво ја симнав од RELOADED и инсталацијата беше компликувана, па ја оставив и ја симнав од SKIDROW... Тука инсталацијата беше супер, но со кракот како што пишав не се пушта се си стои најнормално на десктоп... Ми текна да го копирам кракот од RELOADED и да го пастирам во играта и... ... ИГРАТА СЕ ПУШТИ...!!! Ја почнав да ја играм на најако и ич не сецка.... Но јас не би бил јас ако немам пак проблем... и тоа голем... НЕМОЖЕ ДА СЕ СНИМА... Пробав да снимам и ми вели "save faild" Се надевав дека autosave ќе има, ама нема... Кажете што е проблемот со сејфовањето...????

Иначе играта е страва... Штета ако неможе да се снима... ПОМОООШ...!!!

Пробај да ја пуштиш како администратор, и ако јузернејмот ти е на кирилица напраи нов и преку него играј.

Нешто налик на кецот? Пошто во кецот освен графиката се друго беше на мизерно ниво. Би сакал да ја пробам и оваа, ама 4 гига... Хмммм. Не дека се многу, али намален ми е нетот, па можно е и џабе да чекам ако не вреди да се игра.
Еве вака опиши ми ја. Подобра е од GTA 4? (GTA 4 ја рачунам за една од најНЕоптимизираните игри EVER)

Не знам колку би била валидна споредбата со GTA IV. Да, и двете се sandbox акциони игри, ама GTA проба да наметне некоја сериозна приказна (и не успеа), а оваа баш обратно - приказната и дијалогот се мешавина од сите (клише) приказни од Apocalypse Now наваму. Холивудски блокбастер со многу пукање, експлозии и главен лик за кого не важат законите на физиката :) Е сега, маркетинг кампањата им беше баш така поставена, па како таква игра е прилично добра. Ѕирни некое клипче на YouTube, па види дали ќе ти фати око..

Играва Јust Cause 2, на ХР нејќе.
Па да им ебам мајката нивна расистичка. Што сме ние со Хр-то? Црнци?
Ако некој планира да ја симнува а има ХР, подобро нека не го прави тоа.

Пробај да ја пуштиш како администратор, и ако јузернејмот ти е на кирилица напраи нов и преку него играј.

Ејјјјј.... СТВАРНО... Сега се снима... Ја пуштив преку "Run as administrator" и сега може да се снима... ФАЛА ТИ МНОГУ ДРУЖЕ... :cug:

Dragon Age Origins
Dragon Age Origins The Awakening

нема да зажалите ;)

Ја би рекол дека сте назад со технологија...

Тоа е заради директиксот:vozbud:

Време е да се помине на директ икс 10 :)

ОК, продолжете со тие муабети на други теми.

Стратегија некоја како Total War или Rise of Nations само да ја има Македонија.

Само што видов дека излезе Command And Conquer 4 Tiberian Twilight од RELOADED, па кој и да ја симне нека каже импресии

Само што видов дека излезе Command And Conquer 4 Tiberian Twilight од RELOADED, па кој и да ја симне нека каже импресии

Па.. најлоша C&C игра до сега, полоша дури и од Red Alert 3. Нема градење згради, нема собирање ресурси, нема правење огромна војска. Има лимит (population cap, како Starcraft или Age of Empires), со тоа што појаките единици побрзо го полнат, па ќе треба да одлучиш дали сакаш да играш со неколку јаки или повеќе послаби единици. А, да, треба да собираш experience за да можеш да ги отклучиш тие појаки единици (и надградби).

Да не беше C&C игра ќе имаше подобра оцена. Вака, со толку јаки претходници баш и не вреди да се игра.

И крајот е тапаааа.. наместо да заврши на начин достоен за серијал почнат пред 15-16 години, овие од EA како да гледале да ја завршат играта што побрзо и со што помал буџет, колку и да страда квалитетот. Штета за Joe Kucan (Kane)..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom