Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Денес глеам дека Reloaded ја хакнал The Saboteur . Некој микс на Assassins Creed со GTA...
955009_115189_front.jpg
955009_20091021_790screen003.jpg
938953_04242009_790screen003.jpg
938953_04242009_790screen004.jpg

Онлајн free игра? Да не е нешто RPG. Може и Browser Based. Битно интересна да е....

Излезе демото за DiRT 2.

dirt2.jpg

Од графички аспект лудница, гејмплеј аспект не знам баш, треба привикнување. Најмногу ми е жал што овде in-car камерата е неупотреблива, бидејќи ем е предалеку поставена и ептен е намалена видливоста, плус ретровизорот слабо се гледа, а и кога ќе пројдете низ вода се прави со кал и треба да пројдат бришачите.
Значи, ептен ве оневозможува тој поглед, за разлика од Shift, каде што беше перфектно направен и балансиран.
Фул гејм аут =)

Rogue Warrior = малце чудно ќе дојде ова за WoW играчите :tv:

Видетеја Dragon Age Origins(Од ЕА за некој еа прават мн глупави игри ама оваа е нешто неверојатно!!) :salut:

jovce. напиша:
Видетеја Dragon Age Origins(Од ЕА за некој еа прават мн глупави игри ама оваа е нешто неверојатно!!) :salut:

Во оваа ROUGE WORRIOR луѓено пагаат како КРУшКИ

Искрено ич не ми се допадна играва. За џабе само шо потрошив 7GB. Незнам, мене ми е глупо да контролирам повеќе луѓе наеднаш во ваква игра. Тоа е и главната причина шо повеќе не играм...

Дај предложете некоја стратегија нешо како "Rome - Total War"(во старо време) и добра графика ? :smir:

ај предложете некоја игра со бокс нешто.само да не биде бокс менаџер.нешто како WWE Smack Down vs RAW,ама со бокс да биде...:helou:

Искрено ич не ми се допадна играва. За џабе само шо потрошив 7GB. Незнам, мене ми е глупо да контролирам повеќе луѓе наеднаш во ваква игра. Тоа е и главната причина шо повеќе не играм...

za kogo kako zavisit kakov gamer si:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom