H
-HRO
Гостин
Mn jaka igra ke bide ova!!!кој слушнал за Darkest of days?
Глејте трејлер (комедија)
Mn jaka igra ke bide ova!!!кој слушнал за Darkest of days?
Глејте трејлер (комедија)
Од кои е правена играта? Оти моделот/мешот/текстурата ми изгледа да е правена од некој моддер. Барем таков квалитет има.Штета не се млатите против него во Бетмен демото.
Не знам твоето експертско око што гледа во моделот. : )Од кои е правена играта? Оти моделот/мешот/текстурата ми изгледа да е правена од некој моддер. Барем таков квалитет има.![]()
Паа.. што ми гледа "експертското око"...Не знам твоето експертско око што гледа во моделот. : )
Сепак, уште позбунувачко е што обично моделите/текстурите од модери се неколку пати поквалитетни од оние кои ги прават програмерите за нивните игри.
Погледни ги само колите за Test Drive Unlimited.
а од прилика колку е долго демото(да го симнам или не)Штета не се млатите против него во Бетмен демото.
СИМИЊАЈ БЕЗ РАЗМИСЛУВАЊЕ...кецот едно 325346 пати ја имав превртено...неам пц за 2кава ама се гребам...ја има по страниве и торентиве...а само шо искочи...Ја има некој пробано новава Wolfenstein?
Импресии?
Симнуваме...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1СИМИЊАЈ БЕЗ РАЗМИСЛУВАЊЕ...кецот едно 325346 пати ја имав превртено...неам пц за 2кава ама се гребам...ја има по страниве и торентиве...а само шо искочи...
И двете се тапа, ептен..Need for Speed ProStreet , Colin McRae Rally, :smir:
Фиц, почекај уште малце, ке искочи DiRT 2.. :helou:Нешто рели возење а у, слично на DiRT)
Cossacks: Back to War - стара ама добра..:helou:Daj te preporaka za dobra strategija samo da ne Age of Empires 2 i 3,Empire Earth 1 2 i 3,
Age of Mythology,Civilization 4,Stronghold,Rise of Nations,Total War, po moznost da e istoriska u stil na prethodnive :baeh:
Де бе, сеа двојката ке искача, вие уште за кецот зборите..Assassin's Creed the best
Кажете бе нешто слично на мастер оф орион, на пакс империа, на галактик цив.
Енд оф трн би било пожелно, стратегија во вселена.
Или нешто ко тотал вор серијалот и тие беа добри.
Хироус оф мајт енд меџик и слично.