Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
batman1njk.jpg

Штета не се млатите против него во Бетмен демото.

Штета не се млатите против него во Бетмен демото.

Од кои е правена играта? Оти моделот/мешот/текстурата ми изгледа да е правена од некој моддер. Барем таков квалитет има. :)

Од кои е правена играта? Оти моделот/мешот/текстурата ми изгледа да е правена од некој моддер. Барем таков квалитет има. :)

Не знам твоето експертско око што гледа во моделот. : )

Сепак, уште позбунувачко е што обично моделите/текстурите од модери се неколку пати поквалитетни од оние кои ги прават програмерите за нивните игри.
Погледни ги само колите за Test Drive Unlimited.

Не знам твоето експертско око што гледа во моделот. : )

Сепак, уште позбунувачко е што обично моделите/текстурите од модери се неколку пати поквалитетни од оние кои ги прават програмерите за нивните игри.
Погледни ги само колите за Test Drive Unlimited.

Паа.. што ми гледа "експертското око"... :) Еми погледни му ја главата за пример, многу (премногу) plastic/glow effect има ставено.

Инаку, точно е дека некои модери можат поубаво да ги направат моделите/текстурите на објектите во игрите. Само погледни го Qarl што има направено за Oblivion.. Веднаш треба сите артисти од Bethesda да ги испадат. :)

Ама сепак, тие имат дати кои треба да ги запазат, додека модерите немаат ограничено време, и тоа влијае на квалитетот на самата игра.

Ја има некој пробано новава Wolfenstein?

Импресии?

СИМИЊАЈ БЕЗ РАЗМИСЛУВАЊЕ...кецот едно 325346 пати ја имав превртено...неам пц за 2кава ама се гребам...ја има по страниве и торентиве...а само шо искочи...

СИМИЊАЈ БЕЗ РАЗМИСЛУВАЊЕ...кецот едно 325346 пати ја имав превртено...неам пц за 2кава ама се гребам...ја има по страниве и торентиве...а само шо искочи...

Симнуваме...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

..ама торентите чурат.........1х100 е односот помеѓу seeds и peers:vozbud::vozbud:

И двете се тапа, ептен..

Нешто рели возење а у, слично на DiRT :))

Фиц, почекај уште малце, ке искочи DiRT 2.. :helou:

Daj te preporaka za dobra strategija samo da ne Age of Empires 2 i 3,Empire Earth 1 2 i 3,
Age of Mythology,Civilization 4,Stronghold,Rise of Nations,Total War, po moznost da e istoriska u stil na prethodnive :baeh:

Cossacks: Back to War - стара ама добра..:helou:

Assassin's Creed the best

Де бе, сеа двојката ке искача, вие уште за кецот зборите..

Изгледа малку дебилно, но хеј, да немаме предрасуди :)

edit - фак, мора на јутјуб да го гледате.

Кажете бе нешто слично на мастер оф орион, на пакс империа, на галактик цив.
Енд оф трн би било пожелно, стратегија во вселена.
Или нешто ко тотал вор серијалот и тие беа добри.
Хироус оф мајт енд меџик и слично.

Кажете бе нешто слично на мастер оф орион, на пакс империа, на галактик цив.
Енд оф трн би било пожелно, стратегија во вселена.
Или нешто ко тотал вор серијалот и тие беа добри.
Хироус оф мајт енд меџик и слично.

-Sins of a Solar Empire

-Stronghold (Stronghold:Crusader е од 2001,но е најдобра од серијалот ако се гледа игивоста.А Stronghold 2 има добра графика и солидна игривост додека најновата stronghold legends e целосно промашена )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom