Jaс си се стаив пак на 8.5 верзија :baeh:
Корун eте ти потврда од најдобриоти јас ја имам таа најдобра е :smir:
Барај пост од Корун страна или две поназадМоже ли некој линк од новото мсн да видиме какво е..
јас не знам како се вика инаку би го симнал![]()
![]()
Мал баг... ќе го средатЈас го имам најновиот, само неможе да се инсталира мсн + и не излегуваат неколку анимации и емоции...
Корун до сеа колку верзии смени и пак се врати на 8.5?Jaс си се стаив пак на 8.5 верзија :baeh:
НЕ :helou:Здраво постои некоја програма, скрипта која кажува кој е appear offline?
Ја идам напред со технологија. Се што е најново (BETA, GAMA, DELTA) све пробувам. Ја шутнав сеа 8.5, добар е овој 2009Корун до сеа колку верзии смени и пак се врати на 8.5?
Да не си тестер ти?
Ја од кога излезе 8.5 ја немам сменето.![]()
хелпAppName: msnmsgr.exe AppVer: 9.0.1407.1107 AppStamp:47324813
ModName: lmcdata.dll ModVer: 14.0.5027.908 ModStamp:48c61b6d
fDebug: 0 Offset: 0001bf48
Кај мене излезе тоа досадното, демек ако не ја слегнам најновата верзија нема да можам да влезам на мсн. И морав :helou:Може ли некој линк од новото мсн да видиме какво е..
јас не знам како се вика инаку би го симнал![]()
![]()
Инсталирај Absolute Uninstaller, избриши се што ти е Live Messenger преку програмов, и после инсталирај си која сакаш верзија на мсн.сакав да го деинсталирам за да стаам 9,0 верзијата ама неќеше и на сред инсталиурање на новиов и грд воедно кликнав кансел зш ми текна дека корун има стаено 8,5верзијата ама неќе ни тоа,и пробав пак и ми се праи ерор.
и ко демек еве ерор сигничур
хелп
разбирам за толко од МСН верзии итн.:smir: и нема зш да не е потврда кога ја имам и не ми е излегло никакво за да ја инсталирам таа келава бета со цела Македонија ја заеба оти запнаа по неаБарај пост од Корун страна или две поназад![]()
У право си пеер, сите не заебаа :nesum:разбирам за толко од МСН верзии итн.:smir: и нема зш да не е потврда кога ја имам и не ми е излегло никакво за да ја инсталирам таа келава бета со цела Македонија ја заеба оти запнаа по неа