MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е до сервисот. Пробај рестартирај го мсн-от, ако пак не сака, пробај по половина час. Самото ќе се среди, и јас го имав истиов проблем.:wink:

Не можам да се конектирам јас.Проблемов го има сега кај некои од вас или до мене нешто е?

Знаев...
Кај некои хотмеил адреси сега ќе јавува дека сервисот е зафатен и да се обидете подоцна. Кога јавува кај повеќето - кај мене си функционира, кога можат сите да се логираат - јас не можам, тогаш кај мене е сервисот зафатен.
Пробајте подоцна :).

Па тоа не беше така барем досега,кај мене се јави проблемот вчера од сабајлето но одтогаш моеби 100 пати го имам рестартирано и избришано МСН то но пак си останува на истиот проблем.Така да "нема" подоцна

Има, има. 4 дена бев без мсн, и тоа се погодија тие 4 дена кога најмногу ми требаше.

A има ли надеж дека ќе проработи за овие дена?? стварно неможам без МСН ми треба секоја секунда:nesum:

Абе се нервирам со ова новово мсн, неможем да пратим фајл :@
Има багови на кило...

Абе се нервирам со ова новово мсн, неможем да пратим фајл :@
Има багови на кило...

Отиди подеси си го антивирусот да ти ги проверува фајловите што ги праќаш и примаш преку мсн и ќе можеш.

За сите што не им работи новиот мсн или слично, симнете го
Windows Live Messenger 2009 14.0.5027.908

баш оваа верзија и терај.

Отиди подеси си го антивирусот да ти ги проверува фајловите што ги праќаш и примаш преку мсн и ќе можеш.
Фала средив :)

Уште багот со емоциите да го средат и добро ќе биде мсн-то :)

За сите што не им работи новиот мсн или слично, симнете го
Windows Live Messenger 2009 14.0.5027.908

баш оваа верзија и терај.
Оваа верзија не заебава нешто? Не праи проблеми? Без багови? Објасни подетално да не се заебам па да се каам после. :)

Оваа верзија не заебава нешто? Не праи проблеми? Без багови? Објасни подетално да не се заебам па да се каам после. :)

Вчера ја симнав и немаше проблеми.Се до денес.Пак не ме конектираше:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom