goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 29
Абе ставете снајпери од Кинескиот Ѕид и утепајте го тој травестит. Јас не знам кој толку го турка него, а што е малце чудно, само А1 го рекламира.
Абе ставете снајпери од Кинескиот Ѕид и утепајте го тој травестит. Јас не знам кој толку го турка него, а што е малце чудно, само А1 го рекламира.
Не е убиство.Тоа е благодет за нацијата.Правиш добро дело и за нас, а и за светов.Ах, проклета да е гравитацијата
Каква идеја ми даде човече немаш појма, само немам доволно храброст да напраам нешто вакво, кој има нека ми пише пп да му кажам.
п.с не е убиство:pos2: али ќе го испеземе бокица шо нема да се појави на тв цела година. :pos2::pos2:
Абе ова ми беше кажано во смисла да се најде некаков начин да се забрани овој човек, кој не заслужува да биде на ТВ, бидејќи нема никакво значење во животот на луѓето, а највероватно е дека го подржува, односно го финансира некоја геј-организација, дали во Европа или Македонија, не знам.Абе ставете снајпери од Кинескиот Ѕид и утепајте го тој травестит. Јас не знам кој толку го турка него, а што е малце чудно, само А1 го рекламира.
Ауууффффффффффффффффф јас се скарав со пола клас вчера за ебениот концерт. Сите девојчиња се запалени, главна тема е концертот на Бокица. Лелееее како сум ги пцуел и нив и на класната, едвај ме смирија:pos2:
Ги направив од куче понадолу да се осеќат.
А ова педерчето Милан ли како го викаат, е тоа педерче го мразам повеќе и од Боки, да му се изнаебам на се женско во фамилијата. Извинете за речникот.
СМРТ ЗА ТУРБОФОЛКЕРИ И ПЕДЕРИ КАКО БОКИ 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
јас само би се придружил до честитите упатени кон свињата и пилиштаротЕј значи овој Милан стандардно е да се мрази повеќе од Боки.Еднаш случајно одам на гости и гледам пуштиле Пинк.И гледам некој пилиштар пее.Тоа Милан да ти бил.Таков одвратен прв впечаток кон никој немам осетено.Просто ми се згади.Па кога видов деца збудалени по него.Ах, си реков само стап за овие.Смрдловци.Виктораниус кај мене не се такви, инаку и јас радо би се искарал заради свињава.Би ти се придружил да бевме во ист клас
Што не си му ставил и постер на ѕид?Јас само знам дека Точкест ќе иде
хахахах да живее фотошопЈас само знам дека Точкест ќе иде
Хмммм, не е фотошоп. Го обожавам Боки, лив Боки алоун(си ја бричам главата и плачам)хахахах да живее фотошоп