Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сум сама дома ( а често сум) ми е најубаво... Сам свој газда. Си правиш што сакаш. Урлаш, се дереш.... Ок се зезам. Гола се шетам.
А ако ми е досадно си викам некој што ќе ми ја убие досадата. Или во најлош случај ме дружи нетот,или телевизорот :tv:

Епа некој пат се досадувам нема со кој да се закачувам оти брат ми не е дома:pos2:обично седам на компјутерот,гледам филм,имам другарки на гости или ќе спијам цел ден

Коа сум сам дома си го :drk: на раат и си глеам порничи на раат и си ја викам убавата половина на раат да си се :hump::back::love2: .
Ете така пошо глеам дека никој не признава јас да бидам прв за да не се срамат другите:pos2::pos2:

Живеаааам!!!!! Раат сум. Си праам шо сакам без некој да ми труби над глава. Станов се претвара у пушална за 2 саати,иам некој на врата на секој пола саат,комшиите се мрднуваат од музикава.

Коа сум сам дома си го :drk: на раат и си глеам порничи на раат и си ја викам убавата половина на раат да си се :hump::back::love2: .
Ете така пошо глеам дека никој не признава јас да бидам прв за да не се срамат другите:pos2::pos2:

е ова беше сосема искрено

ама и јас бев искрен дека гол шетам :toe:

Се правам, само не спијам. Цела недела да сум сама, нема око да склопам дур не паднам папсана.
Во принцип или дремам на компјутер, или собирам народ. Во меѓувреме, полнам пепељари, дрмнувам од ракијата, шетам гола, се депилирам, скокам на гласна музика, заборавам да јадам зошто ја нема мајка ми да ме потсети, молам луѓе да поминат да ми ги замијат садовите...
Штета што прееееемногу ретко сум скрос сама подолго време од еден ден.

Порничи до даска:drk::drk::drk:
Па музика до даска:vozbud::vozbud::vozbud:

Па до даска.........

и јас шетам гол :vozbud:
и ред други работи за кои не би сакал баш да правиме муабет :pipi:

Зависи, некогаш ми е поубаво кога сум сам дома, некогаш обратно. А кога сум сам обично, спијам до колку сакам, викам гости колку и кога сакам, седам пред компјутер. и тава.

Доволно често си ја имам домата само за себе, па не штедам на лудите идеи и желби во тие случаи. Изводливите. А и да не се, ја ќе ги напраам. :icon_lol:

Не спијам, за почеток. Ако страдам од несоница, ги проаѓам сите можни кревети по куќава, ко к... некоја, и најчесто успевам да заспијам во дневна ко скот пред ТВ, па се будам со болки во `рбетот и тако даље, пошто нема кој да ме разбуди/крене/потсети кај ми е местото. Се трујам со кофеин, вино, тестенини и благо, чак и у 3 сабајле ако ми се сака, гледам филмови, неколку ин а роу, по што изгледам како зомби, останувам да гледам изгрејсонце на тераса, пошто се тресам од кафето и е практично невозможно да ме фати сон, пеам, и го злоставувам компјутеров, секако. Порано пробував и трева да косам.

Едина добра работа би била навиката за не-оставање садови и алишта, која што морав, да ја стекнам. Пошто имав навика да ги сеам по соби, и у 5 до 12 да средувам. А така не се живееше. :icon_lol:

Голотијата е задолжителна, како и не-дамското седење. :icon_lol:

Екстра: расипувам апарати и уреди. Е тоа како ми оди од рака... :icon_cool :icon_lol:

Значи две работи.

1. Си палам цигара на раат.
2. Викам дома кај мене кој можам.:vozbud:

Живеаааам!!!!! Раат сум. Си праам шо сакам без некој да ми труби над глава. Станов се претвара у пушална за 2 саати,иам некој на врата на секој пола саат,комшиите се мрднуваат од музикава.

друже ке те цитирам моите комши еднаш ми се заканија со виканје полиција бидејки (наводно)музиката била премогу гласна ,,
гласна музика пуштам само кога сум сам:toe:

Па ја скоро секој ден сум сама дома,мама на работа,сестра ми испадната,и тогаш си се излежавам,си го викам дечко ми,си уживам едноставно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom