Божино
4815162342
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 8.605
- Поени од реакции
- 13.303
Ме пушти, добро е, фала. :smir:Пробувај неколку пати по ред, ќе те пушти.
Верзијава е закон, бај д веј.
Ме пушти, добро е, фала. :smir:Пробувај неколку пати по ред, ќе те пушти.
Ако зборуваш за 9,14 бетата за мене е срање... не работи плусот ниту драг енд дроп пуштање на фајлови и слично... и ме нервира што нема опција сликите (мојата и од соговорникот) да се преместат на десно каде што сум навикнат да ги гледам.Ме пушти, добро е, фала. :smir:
Верзијава е закон, бај д веј.
Имаш долу опција да направиш да не ти се појавува при секој старт, види малку поубаводе кажејте како да го мајнам тава windows live today шо излева при секое логиране
Тешка работа тоа за тим4еИмаш долу опција да направиш да не ти се појавува при секој старт, види малку поубаво
хехехе не се секирај бе ке га опраамТешка работа тоа за тим4е
Илјада пати праша како се уклучува, сега се пишмани човекот...
Од 8.0 па наваму можеДобра работа кај 9-та е што можеш нечии линкови на топикот што се да ги кликнеш и веднаш те носи таму, без да ги копираш па да ги пишуваш во адрес барот како на претходните верзии
Провери во TOOLS - OPTIONS - MESSAGES дали ти е штиклирано SHOW EMOTIONS.Оти на деветкава не ми излегуваат анимациите шо ги пишувам (lol, hahaha итн.) Кај мене излегува текст а на тие шо му пишувам ми велат дека излегуваат анимации... А тие коче ми праќаат некоја анимација, тогаш си е океј, само јас коче пишувам ми излегува како текст.
Па ете више си го нашол, само што треба да платиш за него. Побарај на limewire ако е некој доволно добар да го дава без пари одкако тој го купил
Засега само со плаѓање изгледа
Најдов нешто на торент, па да видимеЗасега само со плаѓање изгледа
Не стварно, има начин да се дојде до програмот?Ме заинтересира и мене