Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи од расположение, ако сум расположен со зборови, ако сум малце нервозен, ќе се смирам и пак со зборови, ако сум пијан , не одговарам, незнам што би направил тогаш....

Не знам како би реагирал во моментот но би ми било непријатно во секој случај:toe:

Сте го виделе шамарот на Тони Монтана, кога и го мава на сестра му, кога ја фаќа во WC како шмрка...????
Епа тоа ќе биде галење во споредба со тоа што јас би го направил...

Сте го виделе шамарот на Тони Монтана, кога и го мава на сестра му, кога ја фаќа во WC како шмрка...????
Епа тоа ќе биде галење во споредба со тоа што јас би го направил...

И што ако ја искшиш од ќутек??? Ќе те пријави, ке те добие на суд, и ке и платиш оштета! ! ! !

И што ако ја искшиш од ќутек??? Ќе те пријави, ке те добие на суд, и ке и платиш оштета! ! ! !

Е сега и ти, правник сум, знам до каде треба со ќотек, не сум будала...доволно и е само шамар, ама убав, сочен да е...:wink:

Знам дека ако ја видам со најдобриот пријател веднаш си купувам друго куче.

Ма какво делење бе ке утепам све пред мене пошто сум бик во хороскоп и тешко го делам своето со други.

Ке частам затоа што сум дознал со какво ѓубре сум имал работа :vozbud:

Ако ми кажат дека го виделе со друга,прво ќе ја проверам ситуацијата,оти како ме имаат излажано,ако не си проверев,ќе се зафркнев многу.Е ако е вистина...таму кај што го боли највеке

Кога би ги видела, ќе одам кај нив и ќе им речам: Здраво, шо прајте, јас сум та и та и до пред една минута му бев женска на ... и ќе си заминам. Ако има малце гордост ќе го откачи, ако не со среќа нека им е, само после нека не ме бара.

Кога би ги видела, ќе одам кај нив и ќе им речам: Здраво, шо прајте, јас сум та и та и до пред една минута му бев женска на ... и ќе си заминам. Ако има малце гордост ќе го откачи, ако не со среќа нека им е, само после нека не ме бара.
Чим го одбрала него тука гордост нема. И нема да го откачи...

Е сега и ти, правник сум, знам до каде треба со ќотек, не сум будала...доволно и е само шамар, ама убав, сочен да е...:wink:

шамар шамар ама шамар шамар
не си играј со женска
после она пиштолот братот тато мама кола калашников опасно е .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom