Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако, во пракса во тој момент нема да помислувате на ќотек, шлајмови и слично, туку ќе се свртите и ќе си отидете, во шок, без да знаете што ве снашло.
)... Но не ! Ќе си продолжам и ќе се правам дека не сум го видела,дека ништо не знам, ќе ја играм неговата игра, во меѓувреме ќе смислам дооообра одмазда која ќе ја служам ладна и ќе уживам го глетката како пати :zlo:

Pa so znam sigurno najprvo ke se razocaram i ke si zaminam smireno doma a potoa dokolku on ne znae deka jas znam dogovaram sredba so nego i praam otvoren muabet za se i mu vikam na krajot od se edno golemo 4AO i FALA sto mi go naprail se toa i nikogas poveke nema da me vidi toa e sigurno pa nz kakov izgovor da ima...takva sum jas ednas stom izgubam doverba u nekoj tesko ja vrakam posle a vrska bez doverba ne biva...
каде е шамарот?
ццццц.....

) и ќе си отидам. Нервите се интересна работа и не вреди да се трошат за некој доколку тој мисли дека ти не си доволен !Nema samar ne vredi da ja trosam mojata sila na nego...
ponekogas moze poveke da boli nekoj kazan zbor od samar...
a na zborovi sum jaka:wink: