Што ве нервира кај спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Ејјј нели се договоривме без "општо".....:)

Ама не се однесува моево за сите луѓе, туку човекот мислеше дека него му се обраќам и му велам дека не се обраќав нему, туку дека таа карактеристика општо ме нервира кај некои машки што ги знам.:):)

Еве ја спорната реченица::)
Јас:) напиша:
Општо карактеристика која не ја сакам кај некои машки што ги знам.Не се однесуваше на тебе.

:pipi:

Ме нервира тврдоглавоста, и кога нешто ќе кажеш, а треба да шитаат меѓу редови, не го прават тоа, мораш да им објаснеш.

Кај спротивниот пол единствено ме нервира што не знае да ми чита мисли. Инаку, го обожавам! :smir:

Хам...
Се ме нервира.
А воедно ми се допаѓа сето тоа што ме нервира.
Значи добро е,се снаоѓам некако во сите тие филозофии,таги,среќи,превртување очи...и све тоа.
Интересно е,какво и да е.

ме нервира шо е попаметен од мене
toa vicot za bibliotekata,e za knigata"zena gazda vo kuka",go imase pred nekoj den vo vesnik.i zasto mora da ima eden gazda vo kuka?pa ako e zenata za nekoi raboti posposobna od mazot zasto da ne i se dozvoli da bide vodac,i obratno ,ako mazot e posposoben vo nakoi raboti\.treba da se iskoristi najdobroto od dvajcata za da se ima prosperotet,vo sprotivno ke se tapka vo mesto.

Инаку заборавив да потенцирам дека ме нервира што некогаш се мнооогууу спооори и им треба доста време да сфатат некои работи.:nesum:

Како и тоа што и покрај тоа доста време што им е на располагање за да ги сфатат истите тие работи, на крај пак нема да ги сфатат и пак човек ќе треба да им нацрта за да им уклучи бојлерот :):):)
Инаку ништо работа...

Добро гледам дека многу спомнале читање меѓу редови па ме интересира да не случајно се спремате за новото продолжение на Без Паника со Филе?

А некогаш знаете ли да кажете онака дирекно Дај бре не чешај ташаци во јавност?
Говорот е измислен за комуникација и разбирање а не за докомплицирање каде што не треба. И после зошто немало жени директорки, политичарки итн...
Мислам замислувам Роза Каревска Топузовска излегува на говорница кажува 3 реченици несфатливи и меѓуредови, машките пратеници вадат листови хартија и мислат што сакала да каже притоа употребувајки формули и алгоритми. Ако сакате да бидете сфатени изразувајте се кратко јасно и коцизно.

А да објаснеше малце поише може? :):)
mnogu e ednostavno.Jas rekov"istoto vazi i za dvata pola",a ti odgovori"jas ne bi rekla taka",pa sega dodadi si go tvojot post"Како и тоа што и покрај тоа доста време што им е на располагање за да ги сфатат истите тие работи, на крај пак нема да ги сфатат и пак човек ќе треба да им нацрта за да им уклучи бојлерот :):):)
Инаку ништо работа..."
na toa(kako odgovor) i ke ti stane jasno.So izjavata"pa ne bi rekla taka"samo go potvrdi toa sto jas go kazav,deka "istoto vazi i za dvata pola".

mnogu e ednostavno.Jas rekov"istoto vazi i za dvata pola",a ti odgovori"jas ne bi rekla taka",pa sega dodadi si go tvojot post"Како и тоа што и покрај тоа доста време што им е на располагање за да ги сфатат истите тие работи, на крај пак нема да ги сфатат и пак човек ќе треба да им нацрта за да им уклучи бојлерот :):):)
Инаку ништо работа..."
na toa(kako odgovor) i ke ti stane jasno.So izjavata"pa ne bi rekla taka"samo go potvrdi toa sto jas go kazav,deka "istoto vazi i za dvata pola".

:pos::pos::pos:

Инаку моето се однесуваше на прашања поврзани со чувства и некои такви подискретни работи...

Освен претераната желба да се докажат како големи тепачи, ништо не ме нервира кја мажите, ама баш ништо!!!

Трајното/темпоралното слепило, одсутноста, инертноста.

Мислам дека пишав еднаш на темава

Затвореноста(кај некои), себичноста(некогаш), срамежливоста(лажам, не до толку).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom