Грција предлага нова ФИНАЛНА поделба на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Провоцираат циганиве, ама ако на глава ќе им се врати!

:pusk:.

Едино со Нокиа ако ги гаѓаш по глава. И тоа некој стар модел.
Немој да си помислил Катаринчето на глава на некој грк да му ја фрлиш. Не дека Ката не ја даваме...налет тоа - џабе ќе фрлаш на грк такво убаво суштество, едноставно - бидејќи е женско :) Не му е од интерес.

Ајдееееее Охрид педерски град ....... Абе педери, лезбејки и би лопови, доселеници од Африка аман веќе нели гледате дека одвај ве чекаме ПОВЕЛЕТЕ ДОЈДЕТЕ ЌЕ ВЕ СКРШИМЕ ОД ЌОТЕК НЕМА ДА ВИ ГИ ГАЛИМЕ ГАЗИЊАТА ИМА СО СВИТЕНО ЖЕЛЕЗО ДА ВЕ ТЕПАМЕ БРЕ МОРЕ ИЗВИТОПЕРЕНИ МАНИЈАЦИ

Абре знајте шо? Мене ми стои дека ‘‘Грција‘‘ ќе биде поделена у скоро време до 2012, отколку ние. Ако сакаа да не делат и да не уништи светот досега ке бевме прашина. Но не е се така црно. Овие испади на нашите јужни комшии се само доказ каков страв имаат собрано од нас, се плашат од Македонија и Македонскиот народ бидејќи знаат што ги чека!!!

Матер им ебам. Па се чудам сега и на Американски аматери-новинари ги подмитуваат за бедни текстови.

http://newsblaze.com/story/20080817174102tsop.nb/topstory.html

И пишав на авторката на мејлов judythpiazza@newsblaze.com со два-три убави зборови:

Regarding to your text about Macedonia ( http://newsblaze.com/story/20080817174102tsop.nb/topstory.html ) I can say that you are a low, insignificant, amateur journalist, ignorant and full with stupidity, blind for the truth, aware for the bribe.

Continue your pity work...

Worst regards, Macedonian.

мислам дека треба пак да се активира друштво на Солунски атентатори. Да се разнесат некои по вашни објекти и личности

Да ги мочам од ќерамиди ! :kafe:

Ситни провокации од уште поситни душички.

нека дојдат... добре дојдени МИ се... :pishtoldz

sto ke praves - vo afekt i strav - tropaat gluposti i samo toa - ne veruvam deka bi granicele so srbija , togas ima sansi nie da granicime so turcija - uslov : pedeskoto kopno da bide adekvatno , razdeleno :)

tuku premnogu vnimanie im obrakame - mislam deka zaludno trosime stranici i polnimi "necii" srca !

pozZ

Нека дојдат ако сакаат и срби и грци кој сака нека дојде. Колку и да се појаки како и што кажаа на Матрикс филмон не знам дали се сеќавате и да не победат ќе им приредиме пекол пред тоа. Баш така нека се осмелат да дојдат. ќе ги чека ова :pishtoldzи ова :violent1: и на крај :blabla:

Ха,ха,ха... грците почнаа да полудуваат. Ако,ако...
Само не знам зошто ниту еден медиум не го обајвил ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom