Грција предлага нова ФИНАЛНА поделба на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
На сликата има грчко знаме бидејки се одржуваше Модна недела (Fashion week) во Атина, а не поради тоа што ја преставуваат Катарина како гркина.

A за картите на нокиа објаснувањето е тоа што увозник за Нокиа за Македонија е Алфа копи (Alpha copy) која е Грчка фирма и со истото име ја има и како застапник за Нокиа во грција. мислам дека матат некои води таму во Нокиа.

hmmmm, se gleda rezultatot na 20 godisno GETO, mladive pojma nemaat kako se zivee i deluva vo Evropa ,...nikogas ne ni slusnale za molotov koktel :) a kamo li da go smuckale.....:)

hmmmm, se gleda rezultatot na 20 godisno GETO, mladive pojma nemaat kako se zivee i deluva vo Evropa ,...nikogas ne ni slusnale za molotov koktel :) a kamo li da go smuckale.....:)

Си мислат дека тоа е популарниот “бамбус“ или “бунар“ во подобар случај.Започнаа Грчкиве финти да ги разбираат како нормален дел од Македонското секојдневие.:toe:

Радвам се дека пак си припомнивте желбата на СР и ГР да имат една граница.Да са комшии.Убаво е да си го припомнjaте понекога и да знаете за шо работат.Това е мечта и за ГР и за СР.Уви 1990 година им попречиха да го направат,да се надеваме дека сега нема да посмеат.Бог да чува от такви работи.

Чекам...
Радвам се дека пак си припомнивте желбата на СР и ГР да имат една граница.Да са комшии.Убаво е да си го припомнjaте понекога и да знаете за шо работат.Това е мечта и за ГР и за СР.Уви 1990 година им попречиха да го направат,да се надеваме дека сега нема да посмеат.Бог да чува от такви работи.
Ама и тебе те чекам...и вие си сонувате помалце...

Чекам...

Ама и тебе те чекам...и вие си сонувате помалце...
Убаво е да ме чекаш,кога може да има нормален разговор сум радостен.
За ебаво или не во 1990 отбихме желанието за делене на Мицотакис и Милошевич.За убаво или не,ние не сме предевили претензии ком територии.

Убаво е да ме чекаш,кога може да има нормален разговор сум радостен.
За ебаво или не во 1990 отбихме желанието за делене на Мицотакис и Милошевич.За убаво или не,ние не сме предевили претензии ком територии.

1992 не бевте во игра, а не 1990...
Тогаш тие двајцата си правеа бајрам со умот, ама Мицотакис одби.

1992 не бевте во игра, а не 1990...
Тогаш тие двајцата си правеа бајрам со умот, ама Мицотакис одби.

И затова 50% от бугарската армиja беше по границата со МК и СР и седеха во окопите,па ракетите земja-земja от турската граница одеха ком СФ.

Ne treba grcija da zapinja i da ide navamu za da granici so Servia. Kako sme go fatile patot, sami ke im ja ispolnime zelbata.

PORAKA

1.SLONOVITE SE NA OLIMP

2.FALANGATA E VO ATINA

3.MOZEME DA ZAPOCNEME PREGOVORI DALI GRANICATA DA BIDE NA OLIMP ILI EDINSTVENA GRANICA NI BIDE OD SEVER SRBIJA. (KORINTSKIOT SOJUZ NA POVIDOK BEZ ATINA)

P.S. IMA LI LOKACIJA ZA GRCKI GROBISTA ILI DA RASPISEME MEGJUNARODEN TENDER?

и уште една провокација...
www.topix.com
педераана...

Gruevski se mesha vo vnatreshnata politika na Grcija i se odnesuva pompezno, nesfakjajki deka drzhavata na Makedonija ne e na pozicija da se zanimava so malcinstva vo drugite drzhavi, bidejki samata ima pogolemi problemi, chie reshavanje e sushtestveno, no za zhal, zapostaveno.

Да ви зарадвам со една новина.На фолклорен фестивал во Бургас са били поканени гости от МК и ГР,па грците посакали МК да биде представена со другото име,па организаторите отбили со думите,дека БГ е признала МК и това е името.Грчката група си е заминала от фестивала преди да учествува.
За сите които мислат дека сме со ГР.Аjде пак от нас да мине.:wink:

Gruevski se mesha vo vnatreshnata politika na Grcija i se odnesuva pompezno, nesfakjajki deka drzhavata na Makedonija ne e na pozicija da se zanimava so malcinstva vo drugite drzhavi, bidejki samata ima pogolemi problemi, chie reshavanje e sushtestveno, no za zhal, zapostaveno.

А ти не сфаќаш дека тоа што го нарекуваш Грција не е Грција, туку Македонија, и дека не можеш да ги решиш македонските проблеми со методот на нојот.

Ако ја гледате ситуацијата од стран(ство)а ќе забележите дека Грците се тие што се тресат,ние стоиме мирно....совеста ни е чиста и не треба да дозволиме да ни ги поматат умовите...ќе си дојде годината ќе се пратат имотните листови во ЕУ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom