he...,he...pa GWUJO be koj drug, toj drugiot e manga nevidena za takvi raboti si angazira ciraci....
A be Brat-ot...sto e vazno koj ke go smeni imeto, koga nema nikoj koj cvrsto ke kaze : NE SE MENUVA....i odjebite so nepristojni predlozi....... takov nema megu "IZBRANITE "...
e dobro de po ova so go zborvis ne morkov tuku pogolem morkov neka stoi ))))))A zosto morkov??????...koga veke sme kurvi...da ja ispazarime cenata: bezvizen rezim vednas, paaaaraaaa suva, vo NATO do krajot na ovaa godina, vo EU od Januari 2010...posle toa ke se vikame kako sto ke se vikame....
Сигурен си оти си за 1 ?
Надежта последна умира, тоа е точно.Па така де, барем нека речат НЕМА ТАКОВ, одколку да ми се уфрлуваат агитатори на форумов и форсираат мангупи.
Кој сака нека проба да протурка промена на име, со истите последици ќе се соочат.
Знам дека ти си отрпнат и повеќе разочаран, ама ја уште полагам надеж во нас и не дозволувам да ме обземе чувство на безизлез.
TIPICAL PAPAGAL DAJ BE KAZI NESTO NOVO KONKRETNO , BATALI KORUMPIRANI NOVINARI ULIZICI:pos2:KOGA TE CITAM TEBE ISTO KAKO SPIC VEST DNEVNIK ISLНадежта последна умира, тоа е точно.
И јас сакам да се надевам дека на Македонија во иднина не и прети некаква федерализација или некакви меѓуетнички конфликти.
Сакам да се надевам дека поголем дел од македонците во иднина ќе имаат достоен живот.
Сакам да се надевам дека еднаш за секогаш ќе престане ебаната партизација на државава, и ќе почне да се цени образованието и интелектуалноста, наместо книшката мала која нуди толку многу трула моќ.
Сакам да се надевам дека во иднина кога ќе одам по италијанска виза, и покрај сета документација која е потребна, и покрај сите сигурносни писма, да не ми каже некој дека визата не ми е одобрена, и тоа без образложение бидејќи политиката на амбасадата била таква.
Но дали изминатите десет години некој мене ми ја понуди таа надеж.
Дали некој денес ми ја нуди таа надеж, за да јас се надевам дека ова ќе се случи во наредните десет.
П.С.
Инаку ние овде на форумов, не ја креираме политиката во Македонија, туку ја коментираме и дискутираме.
Убаво ти стојат.TIPICAL PAPAGAL DAJ BE KAZI NESTO NOVO KONKRETNO , BATALI KORUMPIRANI NOVINARI ULIZICI:pos2:KOGA TE CITAM TEBE ISTO KAKO SPIC VEST DNEVNIK ISL
Мислиш ли дека народот би одбил предлог ако претходно или потоа е добро „обработен„. Скоро се може да се прифати ако е спакувано во добра обланда.Па така де, барем нека речат НЕМА ТАКОВ, одколку да ми се уфрлуваат агитатори на форумов и форсираат мангупи.
Кој сака нека проба да протурка промена на име, со истите последици ќе се соочат.
Знам дека ти си отрпнат и повеќе разочаран, ама ја уште полагам надеж во нас и не дозволувам да ме обземе чувство на безизлез.
Сите ние сме народ, а доволно е двајца да се свесни за “обработката“ за да не се дозволи понижување.Мислиш ли дека народот би одбил предлог ако претходно или потоа е добро „обработен„. Скоро се може да се прифати ако е спакувано во добра обланда.
Има и некои што ја агитираат...Напишано од реален07
П.С.
Инаку ние овде на форумов, не ја креираме политиката во Македонија, туку ја коментираме и дискутираме.
Идам до „експертите" и одма праќам барем дваесет души во вечна ловишта. После тоа, што дае Господ. Ич не ми чуе, ако сакаат да има ситуација ко во Ирак, нека се заебаваат со името.Доколку се смени името.. го зиам мојов сто кец, го натоварувам со експлозив и со пуна гас во влада.. ете што ако се смени името.
Во право си но ако и владата од икс причини се вклучи во обработката ќе ги имаш против себе сите медиуми и средства за јавно информирање.Сите ние сме народ, а доволно е двајца да се свесни за “обработката“ за да не се дозволи понижување.
Она што е потребно е ажурност и остро реагирање на најмали обиди за обработки.
Исто онака како што реагиравме пред Букурешт, овој пат тоа ќе биде далеку поуспешно.
Побогати сме за едно искуство.
останува само кајгана форумотВо право си но ако и владата од икс причини се вклучи во обработката ќе ги имаш против себе сите медиуми и средства за јавно информирање.
Да се надеваме дека до тоа нема да дојде.
Во право си но ако и владата од икс причини се вклучи во обработката ќе ги имаш против себе сите медиуми и средства за јавно информирање.
Да се надеваме дека до тоа нема да дојде.
[acko]®;1619004 напиша:останува само кајгана форумот