Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cadillac and Dinosaurs,Punisher,Street Fighter,Mortal Combat беа незаборавни.
Јас на флипер ја немав можноста да ја играм ама затоа па на супер нинтендо... колку само денови поминав на оваа игра еве и денес сеуште понекогаш ја играм. FINISH HIM!!! FATALITY!!! :helou:Eeeee, и јас како мала им правев друштво на момчињата од маало да играат на флишери па со тек на време и јас почнав...Не ме биваше многу, ама се трудев. Омилени ми беа Мортал Комбат и Нинџа желки... Ах, спомени!
А денес веднаш на РС играат децата игри или на плеј стејшн, иако мислам дека не е толку интересно како во нашето време![]()
хмм имаше една игра не ми текнува сеа како се викаше да соблекуваш жени ааа таа коа се појави се чекаа редици за да се седне на тој флипер![]()
таа играта со женските фантазија така нешопамтам на времето баба ми кој ќе земеше пензија ќе ми даеше пари и ќе ми речеше нати пари бабе купи си нешто за јадење, јас трк на клипери, кој ќе ми даеја пари од дома за на училиште, се вложвав во тој флиперо женски шо слекваш. не знам за ск ама во бт ако го блокираш (ако напрајш појке од 1000 кредити или така нешто ти дават 150 денари). во слободно време ако не играв на тој со женските плешав street fighter 2, мустафа, пангото, puzzle bubble, mortal kombat, samurai showdown, street hoop, super sidekicks, captain commando, punisher, final fight, 3 wonders, power spikes 2, blues journey, aero fighters, TUMBLE POP, bubble bubble, snow bros
да не знај некој како се вика играва?? и мене ми треба под итно