Флипери

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Eeeee, и јас како мала им правев друштво на момчињата од маало да играат на флишери па со тек на време и јас почнав...Не ме биваше многу, ама се трудев. Омилени ми беа Мортал Комбат и Нинџа желки... Ах, спомени!
А денес веднаш на РС играат децата игри или на плеј стејшн, иако мислам дека не е толку интересно како во нашето време :)

Најбоље нешо флипер.охоо одамна неам играно али ѕверска работа е за тепање време.Посебно Cadilac and dinosaurus такозвано код нас МУСтафа хаха.Најјака игрица.Ама помал ка бев,а сеа слабо строго на нет ќе застанеш и се мрднуеш.У охрид свака година играње флипери мора еднаш тоа не се пропушта омилено ми е еднушка у година да изиграм да се испуцам убоо.

Cadillac and Dinosaurs,Punisher,Street Fighter,Mortal Combat беа незаборавни.

Кола ќе купев и куќа ќе направев со парите што ги имам даено по флипери.Времина...

Cadillac and Dinosaurs,Punisher,Street Fighter,Mortal Combat беа незаборавни.
Eeeee, и јас како мала им правев друштво на момчињата од маало да играат на флишери па со тек на време и јас почнав...Не ме биваше многу, ама се трудев. Омилени ми беа Мортал Комбат и Нинџа желки... Ах, спомени!
А денес веднаш на РС играат децата игри или на плеј стејшн, иако мислам дека не е толку интересно како во нашето време :)
Јас на флипер ја немав можноста да ја играм ама затоа па на супер нинтендо... колку само денови поминав на оваа игра еве и денес сеуште понекогаш ја играм. FINISH HIM!!! FATALITY!!! :helou:
Mortal_Kombat_2_SNES_ScreenShot2.jpg

Mortal%20Kombat%202%20%282%29.gif

mk2fatalities.png

108808-1-1.jpg

И за крај!!
Liu-Kang - Dragon
mk2ps3_003-large.jpg

памтам на времето баба ми кој ќе земеше пензија ќе ми даеше пари и ќе ми речеше нати пари бабе купи си нешто за јадење, јас трк на клипери, кој ќе ми даеја пари од дома за на училиште, се вложвав во тој флиперо женски шо слекваш. не знам за ск ама во бт ако го блокираш (ако напрајш појке од 1000 кредити или така нешто ти дават 150 денари). во слободно време ако не играв на тој со женските плешав street fighter 2, мустафа, пангото, puzzle bubble, mortal kombat, samurai showdown, street hoop, super sidekicks, captain commando, punisher, final fight, 3 wonders, power spikes 2, blues journey, aero fighters, TUMBLE POP, bubble bubble, snow bros

хмм имаше една игра не ми текнува сеа како се викаше да соблекуваш жени ааа таа коа се појави се чекаа редици за да се седне на тој флипер :pos:

да не знај некој како се вика играва?? и мене ми треба под итно

памтам на времето баба ми кој ќе земеше пензија ќе ми даеше пари и ќе ми речеше нати пари бабе купи си нешто за јадење, јас трк на клипери, кој ќе ми даеја пари од дома за на училиште, се вложвав во тој флиперо женски шо слекваш. не знам за ск ама во бт ако го блокираш (ако напрајш појке од 1000 кредити или така нешто ти дават 150 денари). во слободно време ако не играв на тој со женските плешав street fighter 2, мустафа, пангото, puzzle bubble, mortal kombat, samurai showdown, street hoop, super sidekicks, captain commando, punisher, final fight, 3 wonders, power spikes 2, blues journey, aero fighters, TUMBLE POP, bubble bubble, snow bros

да не знај некој како се вика играва?? и мене ми треба под итно
таа играта со женските фантазија така нешо

ЕхМојте Флипери ..хахааххааха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:,

Закон времиња беа тие.Сеа децава мали не ни знаат шо се то флипери од овие копјутериве:toe:.Во нашето време вообичаено беше децата да пораснат со флипери.

Fliperi,se odev na fliperi do deka ne donesoa kompjuteri,pa posle site se prefrlivme na kompjuterite..Inace fliperite se 5ka.:wink:

хехе .. флипери на времето беа најзакон...сеа компјутер им е мн поинтересно,сеа ги има и за ком ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom