- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Престанав дури кога и со Германија почнав да ги тепам сите... Стрит Хуп е закон, ако има некој за еден на еден, да се јави...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

).

На крај кога веќе не удираа будалите у глава и нормално немавме пари си напраивме читбакарна жица свиткана во форма на јадица ја спуштавме и лупавме кредити
![]()

Нема шанса да не постои... Не постојат во центар можеби.За жал Ацид не верувам дека постои место во Ск каде што уште ги има :nesum:...ако најдете нешто такво јас сум стално за![]()

како копиљак ми даваа од дома по 20 денари да идам да си купам смоки или па ако беше лето да си купам сладолед и јас одма на флипери дај 4 жетони :je: и одма на фудбалче најчесто или на Мустафа, Стрит Фајтер, Панг. хмм имаше една игра не ми текнува сеа како се викаше да соблекуваш жени ааа таа коа се појави се чекаа редици за да се седне на тој флипер 
последен пат сум играл на флипер пред 3-4 месеци во фирма ама сеа е веке затворено а имаше еден флипер со многу игри:wink: