Ви се случило ли да мразите некоја песна, а потоа да ви стане омилена песна?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Па ми се има случувано , за почеток :
Avril Lavigne - When You're Gone
Morandi - Angels
Next Generation - Мајка му на Дени

B

black angel

Гостин
mi se imna sluceno da ne mi e neso posebno pesnata pa posle da ja pustam non stop ama da ja mrazam pa da ja zasakam ne ako ja mrazam ja mrazam celo vreme

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ne mi se slucilo.Ako nekoja pesna mi e odvratna i po edno slusanje i po iljada slusanja mi e odvratna.Nesto ako ne mi vlezi vo uvo od prvo slusanje mnogu tesko nekogas da go zasakam.

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Да ми се случува често. Еве неколку примери:
Now you're gone - Busshunter
Umbrella - Rihanna
No one - Alicia Keys
Rockstar - Nickelback
Just dance - Lady Gaga
и кога искочи на почетокот Ејми Вајнхаус со Rehab ме нервираше, ама после песната ми стана омилена, како и она самата (иако е таква одвратна). Многу ја поштуем :pipi:
А од македонскиве сега во моментов ми текнува на песната Магија од Ај Кју дека многу ја мрзев кога искочи, ама после некое време ја засакав. :wub:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еве сега ми се случува истото со Take a bow од Ријана. Песната ми беше одвратна, не можев ни 10 секунди да ја слушам, за сега да ја чујам по некое време и да се опседнам со неа. Чудна работа.:jaj:

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Да, и мене ми се има случено и тоа со:
Bon Jovi - It' my life;
Queen - Bohemian rhapsody;
James Blunt - Goodbye my lover;
Djogani - Na silu... :) Се зезам со ова...
А искрено не знам што би била причината што така почнуваат да ми се свиѓаат песните со сум ги мразел, може не сум ги дослушнал убаво, или може до расположението, не знам.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Ми се има случено обратното, ама ова не. Ако некоја песна не ја поднесувам, нема ништо што може да ме натера да ја засакам :pipi:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ми се има случено обратното, ама ова не. Ако некоја песна не ја поднесувам, нема ништо што може да ме натера да ја засакам :pipi:
Сејм ет мај плејс.
Пример:
Duffy - Mercy
Crazy (не ми текнуе на групата али типот знам дека го завиваше ова крееејзииии (и бај д веј црнец беше)).
и уште многу други.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Сејм ет мај плејс.
Пример:
Duffy - Mercy
Crazy (не ми текнуе на групата али типот знам дека го завиваше ова крееејзииии (и бај д веј црнец беше)).
и уште многу други.
Gnarls Barkley e toj

ја мразев Smack That- Akon ft. Eminem - после ја засакав... по 2 месеци

Kojgode

Бесна Зодбојка
Член од
23 јуни 2007
Мислења
113
Поени од реакции
8
Еве еден краток одговор НЕ! Иначе ко ќе сум пијан сите песни ми се топ:vozbud::salut:

eva313

madame
Член од
11 јануари 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
SO WHAT na pink na pocetok mi bese bas bljaaaak..ama so tek na vreme nekako ja svariv i sega pocesto ja vrtam na kompjuter

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да си ја надополнам јас листата...:pipi:
Happy Ending - Mika
Песнава ми ја пратија и никогаш не и обврнав посебно внимание, си мислев: Мх, што знам, некако...
Сега...случајно ја открив пак и по цели денови ми е на рипит.

Член од
28 јануари 2009
Мислења
49
Поени од реакции
4
ne mi se slucilo nekoja pesna koja ja mrazam da ja zasakam,no mi se ima sluceno pesna koja epten ja mrazam da ja znaam na pamet poradi preterano vrtenje na radio stanicite kako pesnite na kajli,ne ja podnesuvam i ne mi paga na pamet da slusam nejzina pesna po moja inicijativa ama site gi znam:tapp:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
a tout le monde-megadeth
symfony of destruction-megadeth
one-metallica(sea mi e omilena)

Kajgana Shop

На врв Bottom