Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
:icon_lol: Да, елена ми е No.1 од негативците :icon_lol: Леле не дај боже да ја сретнам ќе има :angry3: :violent1: :salut:
енд вот абаут каролина?? и она е исто ко и претходните две шо ги наброја:jaj:

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
енд вот абаут каролина?? и она е исто ко и претходните две шо ги наброја:jaj:
:ija: :icon_eek: Стварно го мислиш ова, или само онака колку да има муабет? Се надевам дека е второто, оти ако е првото, те жалам:pop: Но го сфаќај коментаров како навреда за тебе, ама Каролина е дааааааааалеку даааааааалеку над Пелена :costumed3 :pehar: :salut:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
:ija: :icon_eek: Стварно го мислиш ова, или само онака колку да има муабет? Се надевам дека е второто, оти ако е првото, те жалам:pop: Но го сфаќај коментаров како навреда за тебе, ама Каролина е дааааааааалеку даааааааалеку над Пелена :costumed3 :pehar: :salut:
епа првото е пошо ни елена ни каролина ни калиопи не ги сакам..ептен ми се накурчени и фолирантки.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Марјан Стојаноски, Калиопи а во последно време и Ламбе!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.766
Поени од реакции
22.791
Марјан Стојановски,Ламбе.Пилева,итн..

B

black angel

Гостин
Марјан Стојановски,Пилева,Eлена,Kаролина:nesum::pishtoldz:nerv:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
како прв ме нервира Стаклар и оние напудрени, кренати и грди стоки од Токсикологија как и Тони Фен :tapp: да не ги заборавиме Елвир Пекинезерич и Геј Геј, исто така Македонските напудрени Бон Џови и Слеш :)

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
1.елвир
2.иван јованов
3.јован јованов

Член од
7 август 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Каролина и Ноне наj ги посаквувам:baeh::baeh::baeh:

согласна сум:baeh:

karolina,elvir,jovan
КАРОЛИНА????????????????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

хмм, да видиме...

прва на листата е Каролина Гочева.оуу како ме вади од такт кога ќе го слушнам тоа нејзиното `пеење` со полуотворена уста..ај што е ко мртво пувало, не знае да направи атмосфера, пола од зборовите што ги пее не се разбираат, текстовите на песните и немаат смисла(чесен исклучок на старите хитови од 2000та па наназад)..пред 2000та беше ок, т.е.пред да отиде на Евровизија, а од тогаш женската си крена акции, стана анорексична а мисли дека е згодна..ух не можам да ја поднесам

потоа цВрчак..да беше рапер зарем ќе праеше дуети со српски турбо-фолк пеачки?па тој е срам за сите вистински рапери..слушам прееска у таа турборап песната нешо као:јас вредам 7 цифри брат:nesvest: ОМФГ грдо лигле, каква кретенска фацка е со тоа бланшираната залижана косичка..ух ми се повраќа

следен:Геј Геј Јованов и брат му..не толку брат му колку ГГ..аахх, се трудев да му ги засакам песните затоа што моите другарки ги сакаат, навистина се трудев, ама не иде..таква бледа wanna be копија на Justin Timberlake не заслужува да го погледнеш а камо ли да го слушаш.барем да беше некој талент, да имаше некој глас и да знаеше асално да игра, а не работи како советник на министерство за култура кое успат му го спонзорира албумот..каква коинциденција нели??

уфф се изнервирав..одам да слушнам некое добро музиче, да се релаксирам:pipi:
:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

1.Каролина Гочева - дефинитивно најдебилното најодвратното нај...створење што нашава кутра земјичка го има :nesum:
2.Наташа Мијатовиќ - Мијата - о леле мајко божеее па зар и оваа станала пејачка леле не ми се верувааа :tapp:
3.Елена Ристеска ме нервира како појава ама има добар глас и песни така да горе долу ок е....
Има и мнооогу мноогу други ама во моментов не ми текнуваат, кога ке ми текнат ке ги допишам...Позз:helou:
:tv::tv::tv:

KAROLINA PRVA I POSLEDNA
:nesvest::nesvest::nesvest:

Паа да видиме, мислам дека се малку:
Каролина, Тамара, Ева, Кристина Арнаудова, Маја Вукучевиќ, Ребека Бојана, Биба, Мијата, Калиопи, Ноне, Елвир, Џокси, Тони зен ехееее па ова нема крај бе луѓе, 80% и више се.
МАЛКУ?!?Ова са сите!:pos2:

Ахххх најнај одвратен ми е Јован Јованов не можам да го поднесам значи убедливо првото место го заслузува јован а има уште многу другиии
-Искра Трпева-уф каква фаца(ептен глупа фаца)едноставно кога ке ја видам ми доаѓа да повракам и автоматски одам во вц и повракам
-Андријана Јаневска-во живот ја немам видено средена
-Ева-катастрофа како бугаркине иста е
-Ристо.С- без коментар
-Маријан Стојановски-сељак си беше сељак си остана
-Мартина-на опаковка за свинска паштета може да ја стават
-Ноне-....
-Верица пандиловска-целата е пластична ама грда е пустата
"Ева-катастрофа како бугаркине иста е"
Jas sum bugarka=]Blagodaram na komplimentot:](neznam makedonski mnogu dobro)Neznam zosto tolku ni mrazjate:toe:Za toa sto pejackite sa vakavi?Za toa sto site stavat silikon?Jas isto ne posakvuvam ni jedna pejacka od niv=]Gi slusam poveke makedonskite,najveke None i Karolina:))))))))))))))
Sorry,if you didn't understand me...:toe:

леле, не ми се верува што пишувате? епа идете слушајте странци или ТУРБО ФОЛК, а вреѓајте гио нашите, кои се многу поквалитетни
јас како личност не го сакам само јован Јованов, Марјан Стојановски и Маја саздановска
другите ми се ОК, и како може некој да рече декла Каролина или Калиопи не чини? а да се види во огледало тој????????
:back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back:

АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах
Триумф на
- КАРОЛИНА ГОЧЕВА -
добитничка на наградата за етно композиција и етно остварување на овогодинешните Принчеви награди за балканот
:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
1Тони Фен:nesvest:
2 Стакларот:tapp:
3јован јованов:nenene:
4Калиопа:pov:
5Ристо.С:lut:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Ристо Самарџиев,Ѓоко Ѓорчев,Маријан Стојановски,Елвир,Јован Јованов....и уше пуно,коа ке ми текне ќе допунам:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom