Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Elvir Mekik
Pileva
Verica Pandilovska
Toni Zen
Tamara uzasna nevidena debilka i
Elena Risteska auuu ja mrazam

Кој/а не.

Ама предничат Каролина и баграта аренби/хип-хоп Јован и Иван Јованов, Врчак, Елвир, Тони Зен репрезентс, ди џеј Шорти Пи ака Панчо ака со глава у ѕид:tapp: и листата продолжува...

Кој/а не.

Ама предничат Каролина и баграта аренби/хип-хоп Јован и Иван Јованов, Врчак, Елвир, Тони Зен репрезентс, ди џеј Шорти Пи ака Панчо ака со глава у ѕид:tapp: и листата продолжува...
Најголемиот ЅВЕР и најдобриот македонски хип-хоп диџеј мислам дека најмалку припаѓа во листава. Човеков е легенда. Многу одлепен и закон типац. А ти ако не слушаш хип-хоп не мора да пљукаш по сите кој ја праат таа музика.
Иначе наместо него на листава мора да ја ставам другарка му Маја Саздановкса (мислам дека не ја спомнав досега) шо премногу ми иде на живци. Тежок пре*ич. :tapp:

леле, не ми се верува што пишувате? епа идете слушајте странци или ТУРБО ФОЛК, а вреѓајте гио нашите, кои се многу поквалитетни
јас како личност не го сакам само јован Јованов, Марјан Стојановски и Маја саздановска
другите ми се ОК, и како може некој да рече декла Каролина или Калиопи не чини? а да се види во огледало тој????????

леле, не ми се верува што пишувате? епа идете слушајте странци или ТУРБО ФОЛК, а вреѓајте гио нашите, кои се многу поквалитетни
јас како личност не го сакам само јован Јованов, Марјан Стојановски и Маја саздановска
другите ми се ОК, и како може некој да рече декла Каролина или Калиопи не чини? а да се види во огледало тој????????
хммм Каролина и квалитет?! Не би рекол. Однесување - same.
Калиопи?! Порано многу ја почитував. Сега?! Премногу почна да се занесуе и премногу почна да го преправа гласон во интервјуа. “Јас си плачам по интервјуа вака по навика, а не од што ми се плаче.“

Дијаманте аман престани да давиш за твојата препотентна Каролина.Аман веќе:wink:

АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах

Добро де знаеме дека е Каролина најдобра.Еве цел форум се согласува:)

Како што гледам ЈЈ е убедливо прв на листава за "најдобар" на нашава естрада. Ако некој го знае лично нека му дае линк од темава и да види човекот кој е и што е и да не продолжува безуспешно да го имитира Џастин. И дај нека одјебе више од ТВ. Горенаведеново важи и за неговото другарче Елвир.

Najodvratna mi e definitivno Eva niti mozam da ja gledam ,a uste pomalku da ja slusam ,a i onaa Martina ne laze,ama taa ne se vrka mnogu mnogu po tv,sreka.A i Vrcak ne go mozam.

АМАН? КАРОЛИНА е најдобра, барем знам што е квалитет, и не само неа, ги почитувам и Калиоппи, Владо...знам што е квалитет
а НОНЕ на коњ хахахахахаххахахахаххахах
Ако е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.
Калиопи во муцкана огромна ако побара еден гриз од твојот сендвич ти отиде пола рака.
Владо Геј откостен
За ноне си во право џуџлак замастен.
А мора да се спомни и онај џуптинон Елвир Мекиќ кој к** бара тој да пеј нека оди пред црква и нека пита...

Ако е каролина најдобра или ти слабо следис музика или јас сум тотално глув.
Калиопи во муцкана огромна ако побара еден гриз од твојот сендвич ти отиде пола рака.
Владо Геј откостен
За ноне си во право џуџлак замастен.
А мора да се спомни и онај џуптинон Елвир Мекиќ кој к** бара тој да пеј нека оди пред црква и нека пита...

Абе ај од вакви мрчароти ништо не прајме...се тебе ти смета..Кој е за тебе добар? Никој.. Само да се мрчело

Абе ај од вакви мрчароти ништо не прајме...се тебе ти смета..Кој е за тебе добар? Никој.. Само да се мрчело

За мене се добри:Марас,Дедикејтед фор лајф,Евектив машрумс,Мизар и да не набројувам уште доста се овие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom