Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Каролина, Ристо Самарџиев, Калиопи, Александра Пилева...

Македонски/а пејач/ка кој најмногу ме нервира.....хмм......
Македонски пејач нема сите се сељачишта невидени(Освен Тоше кој стварно имаше добар глас и одличен уметник беше),а иначе најмногу ме нервираат:
Стаклар,Хрчак,Јован Јованов и Тони Зен :tapp:

Nikoj od nasite ne me nervira site mi se podnoslivi,ama od srpskite site do eden :tapp:
nego malku offtopic Go gledav Marjan Stojanovski(koj porano me nervirase,sega normalno ne, koga i go nema nikade) na Exclusive so temni ,skoro crni podocnjaci okolu ocite, sto e so nego dali nekoj znae, mnogu bese cuden:toe:

Андријана Јаневска и Калиопи уфффффф:zid:

Не ми е јасно што е фората на сите наши пеачи во последно време нешто изведуваат т.е сакат да доловат некој звук на ретардиран немелодичен никаков рок стил..кој што всушност и не наликува на рок музика, туку на песни од златно славејче и сидо од 85 година!

Белов сељакот од Курово или од кај и да е whatever...гасам тв кога ќе го видам, да не образложувам зошто, покрај тоа што е фаца готик геј и што има лигушкарско-возбуден глас (му вибрира на моменти)... го хејтам многу! Ич не можам да го сварам.

0DF91AC31510894DAED5004789912124.jpg

Највише ме нервира онаа со кратка коса , што порано пееше на македонски а сега е у Србија и пее српски и сестра и дебелата таа мрсна што е пародија на бритни спииирс.

Највише ме нервира онаа со кратка коса , што порано пееше на македонски а сега е у Србија и пее српски и сестра и дебелата таа мрсна што е пародија на бритни спииирс.

оваа над тебе е таа мрсната

Слаткар и Елвир Мекич. Па тоа не се пејачи бре народе..

Мекич ме фура ептен. Уствари ме фураат неовите фаци што ги прави у стилум preety boy да навлажни некоие пиќе на осмооделенка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom