Абе ја мислам сеа месец јуни беа во Прага.Ја коа бев на екскурзија во Прага, таму стигнав мислам на 12ти, а тие настапувале излгеа на 11ти или пак требаше да настапуваат дента поима неам.Само знам дека кога стигнавме на автобуската имаше два-тројца фанови нашминкани,со перики и облечени во Kiss униформите.За мене само едни се неостварена желба - KISS.
Требеше да дојдат во Белград, ама откажаа, па не сјебаа за визи за Софија, за Атина не ни помисливме да ојме и ги пропуштивме со друштвото... Колку шо го разбрав Пол Стенли во еден reply шо ми го врати (ја тој, ја некој од тимот негов), ќе дојдат во Европа и следната година, а во нашиот регион ќе се веројано почетокот или средината на мај... Е сеа пошо матура полагам државна после то, ако се поклопит најебо сам, ќе требит да одам во Минхен, Виена, Прага или не знам каде за KISS.
Ајдееее, кај ќе настапуваат ?Coldplay, и во блиска иднина ќе ми се остварит.
леле фала еј, колку тешиш...:nesvest:John Bonham има настапи секоја трета среда во месецот во Paradise Avenue, Heaven Arena 4. Од блиски извори.
Очекува во следните 15 до 20 години сила да се направи ријунион и да свират заедно со остатокот од бендот.