Ехх.. rapidshare... таму и акаунт треба да правам нели... ме мрзи сега :helou:хахахахах масакарот btw треба прво да ја уплоадираш на www.rapidshare.com и после да опнеш линк по ПП на типот кај шо сакаш да пратиш:helou:
Не е точноI mene mnogu mi se dopagaat negovite pesni. Zakon tipce. Samo loso e toa sto se trevkosuva i slicni stvari. Barem taka slusnav, ne znam dali e tocno. Pozdrav
Ако е се така легално како што велиш тогаш зашто славниот Билбилов му нудеше пари за се да остане во тајност и да не го тужи?Чекај каков плагијат??? Тоа е семпл на тој масакр? НЕ! Си го нашол на интернет, исто како и Билбилов. Бесплатни семплови кои се редат ко тетрис не се сметаат баш за музика, нека ти стане тоа јасно
Аман бе Пејо.. ти се знаеш.. и што има лошо во сликата ебаго дај од тебе да видиме сликаOд каде ти е ова за Библилов и за пари нудење....јас исто мислам дека е случајно двајцата да налетале на исти семпл од интернет
Eве пример таа “Џандари’’, текст што може некако да пројде зашто морал на крај “Фак да полис Фак да полис Фак да полис’’ па Френки ова го избаци далеку пред него и зашто би рецитирал/користел нешто што секој го знае :S
Во исти кош иде со оној Мамли (што има 600 јузера овде ) и Снупи емси,општ проблем е тоа со голем број рапери кај нас,имаат поголема желба за рап него способност
сликава не е ХАЦЕ сликава е Гаџа
нема бе топ си е сликата......... ако ти е идол ГаџаАман бе Пејо.. ти се знаеш.. и што има лошо во сликата ебаго дај од тебе да видиме слика
Оооо Пејо бе многу секси си бил ти :helou::helou::helou::helou:
Ја го Пејо
Хаха, црн бизнис на семл. Милиони, а уствари да клика го делат од тој семпл. Малце филмов не ми е јасен, ПИМП СТАЈЛ...го поздравуваат Бед КопизАко е се така легално како што велиш тогаш зашто славниот Билбилов му нудеше пари за се да остане во тајност и да не го тужи?