MC Massacre

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Нема лоши песни типот бе. Не го напаѓајте одма. Бум бум, се тресат задници и гради!!! :) И таа за џандарите не е лоша, мошне вистинити работи кажува за џандарите.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
хахахахах масакарот btw треба прво да ја уплоадираш на www.rapidshare.com и после да опнеш линк по ПП на типот кај шо сакаш да пратиш:helou:
Ехх.. rapidshare... таму и акаунт треба да правам нели... ме мрзи сега :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
na rapidshare.com ne treba nisto ednostavo stavi go ova sto go sakas (pesnata) odas upload i pocekass da ti se uploadire i posle imas link od kaj ke mozat site da go downloadirat fajlot (pesnata) probi vidi ke vidas lesno e

Inaku da kazam za Mc Massacre covekot ima dobar lirik dobri mu se pesnitee osobeno pesnata za makedonija koja e se vistina ova sto go zboruva stvarno vredi da bide megu najpoznatite vo makedonija i da ocekuvame negov koncert

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
ок е дечкото, а и музиката ок... за разонода :)

Б

БејбиГрл

Гостин
Тој прави песни за негово лично задоволство, не со некоја намера да стане славен или слично. Тоа му е начин да се изрази. Има голем вистина во неговите текстови

I mene mnogu mi se dopagaat negovite pesni. Zakon tipce. Samo loso e toa sto se trevkosuva i slicni stvari. Barem taka slusnav, ne znam dali e tocno. Pozdrav
Не е точно

Чекај каков плагијат??? Тоа е семпл на тој масакр? НЕ! Си го нашол на интернет, исто како и Билбилов. Бесплатни семплови кои се редат ко тетрис не се сметаат баш за музика, нека ти стане тоа јасно
Ако е се така легално како што велиш тогаш зашто славниот Билбилов му нудеше пари за се да остане во тајност и да не го тужи?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
49.998
Oд каде ти е ова за Библилов и за пари нудење....јас исто мислам дека е случајно двајцата да налетале на исти семпл од интернет :toe:

Eве пример таа “Џандари’’, текст што може некако да пројде зашто морал на крај “Фак да полис Фак да полис Фак да полис’’ па Френки ова го избаци далеку пред него и зашто би рецитирал/користел нешто што секој го знае :S
Во исти кош иде со оној Мамли (што има 600 јузера овде :pos:) и Снупи емси,општ проблем е тоа со голем број рапери кај нас,имаат поголема желба за рап него способност :)

сликава не е ХАЦЕ :):)сликава е Гаџа :pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Oд каде ти е ова за Библилов и за пари нудење....јас исто мислам дека е случајно двајцата да налетале на исти семпл од интернет :toe:

Eве пример таа “Џандари’’, текст што може некако да пројде зашто морал на крај “Фак да полис Фак да полис Фак да полис’’ па Френки ова го избаци далеку пред него и зашто би рецитирал/користел нешто што секој го знае :S
Во исти кош иде со оној Мамли (што има 600 јузера овде :pos:) и Снупи емси,општ проблем е тоа со голем број рапери кај нас,имаат поголема желба за рап него способност :)

сликава не е ХАЦЕ :):)сликава е Гаџа :pos:
Аман бе Пејо.. ти се знаеш.. и што има лошо во сликата ебаго дај од тебе да видиме слика :tapp::tapp::tapp::tapp:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ако е се така легално како што велиш тогаш зашто славниот Билбилов му нудеше пари за се да остане во тајност и да не го тужи?
Хаха, црн бизнис на семл. Милиони, а уствари да клика го делат од тој семпл. Малце филмов не ми е јасен, ПИМП СТАЈЛ...го поздравуваат Бед Копиз

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Добар е дечкото,исто и групата Како Браќа

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Хахаха ду ду дуваме, пла пла плагијат :vozbud:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
ова е можеби оригиналот, но ду ду дуваме одговара повеќе на оваа музика
плус, ду ду дуваме има три верзии. симнете го албумот и ќе видите

инаку, масакр има дарба, се гледа по текстовите. за него лично не знам, но песните му се супер

ја кажува вистината

Kajgana Shop

На врв Bottom