КАЖА ВЕЌЕ ЕДНАШ!!!Ajde "MC e na Svadba" e kacena na youtube,koj ne ja cul neka ja cue ...
Pozdrav
Наместо поодамна> Одам на свадба, наместо не се секирам> ич не му се нервирам :smir: мала исправка да знаеш како е текстот хехе инаку песната закон.Поодамна на свадба се спремам да пијам вечерва дома нема да спијам .. незнам да играм и не се секирам пивото е е тука и не се секирам
Toa е Mc Massacre орото го води
Песнава закон,интересна е не за друго
tocno e eptem! tipot e seljak neviden sovinist grd i prostI mene mnogu mi se dopagaat negovite pesni. Zakon tipce. Samo loso e toa sto se trevkosuva i slicni stvari. Barem taka slusnav, ne znam dali e tocno. Pozdrav
Temava e za Masakarot a muzi4ki zlebi i predlozi ne tuka mislam po pravilata taka znaci, predlozi na drugo mesto temava e za masakarot, :salut:.Слушнете ги Кумановските "One blood" , ќе викате дека ем си масакр е новиот тупак:pos2: Бар држи ритам човекот
Да бе у право си кумановскиот рап е најдобар ''Четересет степена још едно вруќо лето'' немам коментар за кумановскиот рап бтв темата не е за тоа ако имаш нешто за Масакр да кажеш кажи :smir:.Слушнете ги Кумановските "One blood" , ќе викате дека ем си масакр е новиот тупак:pos2: Бар држи ритам човекот