MC Massacre

А

Ајсшутер

Гостин
Поодамна на свадба се спремам да пијам вечерва дома нема да спијам .. незнам да играм и не се секирам пивото е е тука и не се секирам :)
Toa е Mc Massacre орото го води :vozbud:

Песнава закон,интересна е не за друго :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Поодамна на свадба се спремам да пијам вечерва дома нема да спијам .. незнам да играм и не се секирам пивото е е тука и не се секирам :)
Toa е Mc Massacre орото го води :vozbud:

Песнава закон,интересна е не за друго :)
Наместо поодамна> Одам на свадба, наместо не се секирам> ич не му се нервирам :smir: мала исправка да знаеш како е текстот хехе инаку песната закон.:)

S

StormRage

Гостин
неам некој респект за македонскиов рап (и воопшто за македонскава музика (само народното то е старо и така ќе останит...)) а инаку нашава музика е ептен срање а инаку торково мн глупо ми звучит... (ова е мое мислење)

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
.Слушнете ги Кумановските "One blood" , ќе викате дека ем си масакр е новиот тупак:pos2: Бар држи ритам човекот :D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
.Слушнете ги Кумановските "One blood" , ќе викате дека ем си масакр е новиот тупак:pos2: Бар држи ритам човекот :D
Temava e za Masakarot a muzi4ki zlebi i predlozi ne tuka mislam po pravilata taka znaci, predlozi na drugo mesto temava e za masakarot, :salut:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Јас само две нивни песни знам..Тие ок им се...Некако не ми се појавила желба да ги слушам...:toe:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да бе у право си кумановскиот рап е најдобар ''Четересет степена још едно вруќо лето'':):pos: немам коментар за кумановскиот рап :pos: :pos: бтв темата не е за тоа ако имаш нешто за Масакр да кажеш кажи :smir:

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
@ Xfire & SrRulz

Ај прочитајте го постот уште еднаш."One Blood" се најсмешното нешто што се има десено воопшто на македонската сцена од признавањето па наваму.Збор ми е дека и Масакр е смешен ако го споредам со некој друг [Слаткар на пример] ,ама барем држи ритам.
Xfire, тебе идол да не ти е па одма да ми се скараш?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Дете, уживај и слушај си ја музиката не мора да идаш на темава да дигаш паника!

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Однапред се извинувам за офтопик.

а ти си неки фраер јеботе? Види само што имаш ставено на слика,клинац.Факинг Токио Хотел:pos2:.И не е финта да имаш што поголем број мислења лешперу.Ако имаш нешто да ми кажеш прати приватна порака. А и , ти си тој што крева паника,не знам зашто и ти враќам уствари.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
абе остајте рап слушајте метал тоа ви е музика а не рапов рецитирање:helou::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom