Порака до бившите

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
човек кој е мистерија и комплексност...човек кој не се смее на свадба па ниту плаче на погреб....:vozbud:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Да ме сакаше доволно, немаше да ме изгубиш ... да имаше разбирање, ќе знаеше како да ми помогнеш .... и да не се плашеше толку од животот, ќе се бореше за мене ... ништо од тоа ... не си бил вистинскиот за мене ... љубов моја БИВША

Позз:smir:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не вреди ни порака да се остави... се надевам ке си го најде вистинскиот пат со дрогата која ја одбра да и биде верен сопатник во животот...

С

Сатори

Гостин
Не знам зошто воопшто би се сетила на ова ... но ми носи насмевка на лицето, од оние кои што се благопријатни и полни со некој чуден спокој. :)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
човек кој е мистерија и комплексност...човек кој не се смее на свадба па ниту плаче на погреб....:vozbud:
хах исто и мојот а и среќен празник, да си го прославиш најубаво со твојата тапа за гз, и хав а најс лајф:salut:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
оди најси друг хахахахахахахахах:tv::tapp:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
"O bivsima kao i o pokojnima sve najbolje", се сложувам со слоганот на оваа фејсбук група :icon_lol:

B

BBlisto

Гостин
ма нека се гонат сите, нејќам да ги гледам:pos2: да беше добар немаше да биде бивши, така? :smir:
и до еден посебен, веројатно најглупавиот и најдосадниот што сум го имала, а не верувам дека некој ќе го надмине во тој поглед...ЧОВЕКУ, НАЈДИ СИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ТВОИ, ОСТАВИ ГИ МОИТЕ НА РААТ, НЕЈЌАМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ВЕЌЕ!!!
Благодарам:pipi:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
никад нема да дозволам женско да ме команда !

G

Gray Foxx

Гостин
Многу сум среќен шо расчистивме на ваков убав начин. И покрај тоа шо те сакам а и ти ме сакаш, поубаво е вака. Со мирно срце, без гнев и омраза продолжуваме јас и ти по различни патишта.
Конечно најдов мир во себе и најдов сила да продолжам да те гледам и сакам на мн поинаков начин, на начин на кој не сум сакал до сега девојка. Се надевам дека и двајцата ке бидеме среќни, наскоро...
:back:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.874
Поени од реакции
11.566
Материјали за испити ми требаат, помагај! :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom