Да ме сакаше доволно, немаше да ме изгубиш ... да имаше разбирање, ќе знаеше како да ми помогнеш .... и да не се плашеше толку од животот, ќе се бореше за мене ... ништо од тоа ... не си бил вистинскиот за мене ... љубов моја БИВША
ма нека се гонат сите, нејќам да ги гледам:pos2: да беше добар немаше да биде бивши, така? :smir:
и до еден посебен, веројатно најглупавиот и најдосадниот што сум го имала, а не верувам дека некој ќе го надмине во тој поглед...ЧОВЕКУ, НАЈДИ СИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ТВОИ, ОСТАВИ ГИ МОИТЕ НА РААТ, НЕЈЌАМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ВЕЌЕ!!!
Благодарам
Многу сум среќен шо расчистивме на ваков убав начин. И покрај тоа шо те сакам а и ти ме сакаш, поубаво е вака. Со мирно срце, без гнев и омраза продолжуваме јас и ти по различни патишта.
Конечно најдов мир во себе и најдов сила да продолжам да те гледам и сакам на мн поинаков начин, на начин на кој не сум сакал до сега девојка. Се надевам дека и двајцата ке бидеме среќни, наскоро... :back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.