Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
kolku deca...ufff ne znam....dobro de uzivam da gi praam,a kolku ke bidat neka odluci sudbinata za toa................. :P

Гласав за 3, ама треба и жена ми да ја прашам дали ќе ги раѓа :pos:
Инаку за сега имам една ќерка која се вика Анастасија.
Инаку и јас како некои овде на форумов сакав многу повеке да е син, ама од кога се роди, не би ја мењал за 3 сина :wink:
Не е битно што дете ќе имаш, битно е да е здраво, живо и да има среќа во животот :wink:

Vo nekoja idealna zamisla. zamisluvam dve. Masko i devojce.

Iminja koi bi gi dala na sopstvenite deca (a se zavisi od prezime i kompromis so navodniot tatko) se, za momcinja (ne se po prioriteten redosled): Matej, Petar, Simon, Naum, Gorazd, Gorjan, Gordan, Marin...

Za devojce: Bisera,Lina, Iva, Ema, Ines i najubavoto posle moevo :wink: Neda.

The`bItCh напиша:
Јас сакам да имам три!
И тоа прво едно машко а после него две близначки:)))))
Тоа ми е сооооон!! :oops:

Патем, барби, насловов на топиков некако.. :?
Ако ми дозволиш ќе го сменам. Интересна тема ама насловот не чини :(
ti dozvoluvam da go smenis!znam deka e glup naslovov ali prvoto sto mi tekna bese toj! neznam za vas ali mene temava epten mi se sviga!BARBIE! :wink: :D

Буковец напиша:
Гласав за 3, ама треба и жена ми да ја прашам дали ќе ги раѓа :pos:
Инаку за сега имам една ќерка која се вика Анастасија.
Инаку и јас како некои овде на форумов сакав многу повеке да е син, ама од кога се роди, не би ја мењал за 3 сина :wink:
Не е битно што дете ќе имаш, битно е да е здраво, живо и да има среќа во животот :wink:
IMAS PRAVO ZA TOA PATEM ZASO NE BI JA MENJAL NI ZA TRI SINA?I NEKA TI E ZDRAVA I ZIVA!
MNOGU SAKAM BEBENCA ZATOA TE MOLAM BACI JA EDNAS OD MENE!

Фала, за мислењето, а ја чекам деновиве да дојде од Македонија па ќе ја избацуавам за сите овде на форумов :pos:

Definitivno ne bi sakal pojke od 2. koj ke gi trpi decista da mi rastrcuaa niz soba i da mi placa.

Никола, ако смениш вера - уште можеш и легално тоа да го направиш :) :) :)

spooky напиша:
Никола, ако смениш вера - уште можеш и легално тоа да го направиш :) :) :)
ако е способен :pos: ама вака велат прво скокни па после викни оп. :wink: Леле можам да замислам сега каква ке биде репликата од Никола :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom