Охридски речник!

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Ау... Охриѓани ебет Нишанки?

Па добро, развивет меѓународни односи, не е лошо...

Можеби затоа Охриѓанките летет по Скопјани?

Охриѓани, не летајте ногу по Нишанки, да не ви ојдат сите момички јабана, па да се чудите. :))))

Крусер, стварно мислиш дека си интересен и дека реметиш?:nesum:

Крусер, стварно мислиш дека си интересен и дека реметиш?:nesum:

Дали сум интересен, не знам... Ти мојш да ми кажиш (нали, репутација мојш да ми клајш, добра или лоша).

Дека реметам, не знам... Се надевам не. Барем немам таква намера. Се извинвам ако некој се нашол пореметен од мене.

Дека темава е што јас мислам, не е. Требит да се зборвит на Охридски, па се трудам така да зборвам.

:smir:

И пошо не знајш, и то бааѓи не знајш, поубо е да молчиш... Ова не е наредба, само совет. :)

Пипун е струшки, пепун е охридски.:back:

Карпуз и пепоњ се грчки зборови ( лубеница и и диња ) .... навистина ми е чудно зошто и на охридски така се викаат

Само то.. шо ни вадет муабети скопјанишчана сакат само да ни ја заебат сезоната :):):)

Ау... Охриѓани ебет Нишанки?

Па добро, развивет меѓународни односи, не е лошо...

Можеби затоа Охриѓанките летет по Скопјани?

Охриѓани, не летајте ногу по Нишанки, да не ви ојдат сите момички јабана, па да се чудите. :))))
охриѓани можеТ да летеТ и по нишанки и по скупјанки, и по сФе останато... :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh:

И пошо не знајш, и то бааѓи не знајш, поубо е да молчиш... Ова не е наредба, само совет. :)

Фала на совето, ама ќе си продолжа јас...

А бидејќи си модератор, ако ти преча, банирај ме.

Си мислев дека ќе сакате да ви се популаризира зборвењето, ама ко сте такви, шо да ви правам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom