Пушачи... Unite yourself!

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285
пушам цигари оти ми е кејф и ке продолжам така додека не ме стегне некоја тешка болештија...:pos2:а инаку веќе 4 години

Не пушам!

пушам цигари зашто ми е кејф и така ке продолжам додека не ме фати некоја тешка болештија:pos2:и така веќе 4 години...
Не мора да пастираш по двапати исто мислење!

ne pusam i nejkam da pusam
inace na site pusaci da im kazam neso
spored nekoe istrazuvanje e oskrieno deka cigarite se radioaktivni t.e. vo niv ima polonium 210
e sea vie videte dali ke pusite i ponatamu :vozbud::vozbud:

Не пушам и нема да запалам никогаш.

Никогаш не сум запалила цигара , аи немам такви намери сега за сега, ми смета димот од цигари ме гуши , неможам да дишам

pusam, i mnogu se nerviram zs pusam. Mora da gi otkazam,koj gi izmisli, mamicumu:pos2:
losa navika e i koj ne pusi nemoj nikad da proba, shit:nesum:

абе дај не заебавајте ... цигаре... шо ке потигнате со пушене .. фраере ли .. незнам как можате да ги пушате ...

Не пушам а и немам намера да пробам. Никогаш не сум ни имала било каква желба да пробам како е. На собиранката мислев дека ќе паднам во несвест од чадот. За џабе фрлање пари. Како што се лажат децана по Покемон глупости, така и возрасните се лажат со цигари. Ако сакате да се откажете од цигарите, одете на одделот за патологија и видете како изгледаат бели дробови на пушач. Од глетката нема ни да ви текне уште еднаш на цигари.
Инаку почитувам многу луѓе кои вистински се откажале од цигарите. Тоа се луѓе со волја и карактер.

Пушам цигари веќе 2 и пол години. Почнав од ништо и тоа дома у веце колку да видам што , како е и првиот пат ми текнува се угушив :kesa: па затоа еден период ги пуфкав, ама веќе не. И јас како мала викав нема шанси да пробам , па еве сеа дневно по една кутија ми иде. Знам дека се штетни и џабе фрлени пари потсвесно сакам да ги отказам , ама некако немам желба , а сум пробала милион пати и веќе почнаа у фаца да ми се смеат коа ке казам дека се откажувам... Ајт можеби некој ден....

tie takvi sliki i dr gluposti mozat da se naprat koj kako saka.....i jas mozi ke gi otkazam NEKOJ den.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom