30 дена притвор за Заев

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јули 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
e brat ti znas kolko pari e 8 milioni evra za tii pari ke si kupam kuka u akapulko so bazen

А

Ајсшутер

Гостин
e smeh e jas sum od sr e ebati stramota da vidate be da dote u sr ke se krdisate os smeh edna zena 50 godini place pred stabo soberno 200 luge i placat i vikat nie mn si go sakame zoko hihihihi:tv:
Ја даваа на Телевизија ја па помислив дека му е мајка :smir:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
bRat ne si ti kriv, mora da postojat i vakvi kako tebe, neznam so tolku omraza sprema sopstveniot narod, .
Јас претходно имам напишано. Ако одбрал или по некоја фамилијарна врска е од сдс, не е од мојот народ, не е Македонец.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Јас претходно имам напишано. Ако одбрал или по некоја фамилијарна врска е од сдс, не е од мојот народ, не е Македонец.

Da de jasno e...sho e bitno koj i kako e za tebe ama i Magare da e ama od DPMNE da e :bip:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Da de jasno e...sho e bitno koj i kako e za tebe ama i Magare da e ama od DPMNE da e :bip:
Е така. Инаку, немој со лични препукавања со мене.
Јас ќе ги плукам сдс и понатаму, а бидејќи заев е таму, нормално и него. А ти што сакаш прави. Само немој да ме навредуваш.
Неколку сдс членови имаа лоши и неумесни реплики кон мене, но јас не сум сдс, па да се расправам на најниско можно ниво.
Иако не знам колку пати сум го поставил, видете си го клипчево.

Банда комунистичка

Да се потсетиме, нешто слично е и сега.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
828
Поени од реакции
842
Денеска треба да му биде врачена наградата за најдобар проект на балканот на Зоран Заев,и тоа за проектот што е приведен..За жал наградата ќе му биде зад решетки. но зашто?
Заев ја оштетил државата??
Како може да ја оштети државата за 8милиони, кога државата немаше ништо со проектот.. едноставно тоа беше странски проект со странски пари.. проектот беше завршен како што треба и дури повеќе од тоа - најдобар проект на балканот годинава.. зарем не е срамно ова што се случува.. замисли кој кур им го плеснаа на инвеститорите - наградата ќе му ја врачат во затвор - но тој е затворен зашто добро си ја завршил работата, баш за тој проект е уапсен..

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Денеска треба да му биде врачена наградата за најдобар проект на балканот на Зоран Заев,и тоа за проектот што е приведен..За жал наградата ќе му биде зад решетки. но зашто?
Заев ја оштетил државата??
Како може да ја оштети државата за 8милиони, кога државата немаше ништо со проектот.. едноставно тоа беше странски проект со странски пари.. проектот беше завршен како што треба и дури повеќе од тоа - најдобар проект на балканот годинава.. зарем не е срамно ова што се случува.. замисли кој кур им го плеснаа на инвеститорите - наградата ќе му ја врачат во затвор - но тој е затворен зашто добро си ја завршил работата, баш за тој проект е уапсен..
Се ми се чини дека тоа е и најголемиот грев на Зоки.
И се ми се чини дека токму поради тоа е и ова бламажа.

Хиерархијата на успешноста во Македонија, завршува со Никола.
Погоре од него, и несмее да има некој.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Хиерархијата на успешноста во Македонија, завршува со Никола.
Погоре од него, и несмее да има некој.
Заговор е гарант. И хазарите и евреите имаат влијание во истото.
Како претходно не ги прочитавме, не знам. т.е. абц ги прозре но ние не го земавме за сериозно.
А видиш, во право бил човекот.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Како претходно не ги прочитавме, не знам. т.е. абц ги прозре но ние не го земавме за сериозно.
Да не се разбереме погрешно.
Мислев на Никола Премиерот. :coffee:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Слично како писмата на Гвујо,кого никој веќе не го зема за сериозно,а кој знае дали некој воопшто и ги чита неговите писма освен неговите “слепци“,иако тие писма ја кажуваат болната вистина.:helou:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Да не се разбереме погрешно.
Мислев на Никола Премиерот. :coffee:
Се сеирам бе. Ептен ќе ми е мило било кој од сдс да заврши во затвор.
Разбери ја мојата радост. Еве ја ширам наоколу.
абц.. добри си се писмата. Онака те спомнав, за шега, не ми се лути.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
pa mozes da dades predlog na vladata da izgradi poseben zatvor samo za opozicijata (sds) .site zatvorenici ke se istomislenici i ke ima idealni uslovi vo zatvorot .

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
pa mozes da dades predlog na vladata da izgradi poseben zatvor samo za opozicijata (sds) .site zatvorenici ke se istomislenici i ke ima idealni uslovi vo zatvorot .
Одлична идеа. Баш ако сум на власт нешто такво ќе направам.
Ај за некоја година.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
абц.. добри си се писмата. Онака те спомнав, за шега, не ми се лути.
Шири шири Никола.
Радувај се, немам ништо против.

Чудно е само како се палите на методите комунистички, кои толку многу ги критикувате.

Се плашам само, поселе 4 години, со овие методи, да не се произведе уште некој Никола , овде на форумов...и да не го пишува истото што го пишуваш Ти, а разликата да биде само во промена на партиите и луѓето кои толку многу ги мрази.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom