СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

Демијан

Гостин
Денес според мене Франција ќе ја победи Хрватска.И двете имаат супер екипи ама Франција е Франција.Ги имааат Нарцис,Карабатич,Абало,Омејер и уште многу други играчи од светска класа.Игор Вори блескаше на првенството ама сега ќе го видиме со најдобриот дефанзивец во светот. И двете екипи имаат инзворедна бековска линија а исто така и две премногу силни крила.Сепак Балич не е тоа од порано.Лацкович и Метличич се силни ракометари ама Карабатич заедно со Нарцис и Родригез ја сочинуваат најдобрата бековска линија со светот.И на овие кога ќе ги додадеш Абало и Динар(незнам точно како се вика), а башка и Омејер да има добар меч мислам дека нема што да бараат Хрватите тука.Тие имаат публика, го имаат Чупич и Вори ама сепак неможат со Французите!Очекувам победа на Франција и што подобар и неизвесен ракомет!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имате тема за финалето денес. Префрлете се таму.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.721
Брат Полска играше, не Чешка. Грешка си.:smir:
Свашта:kesa:.
Цел ден мислим на чешкава репрезентација у фудбал, уш од сабајле Барош низ глава ми се мота.
Кј ми дојде да пишем чеси????
У секој случај мислев на Полска-пољаци

П.С. Го попраев

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Браво за Полска, баш ми е драго.Каков подвиг, од 0 бодови стигна до медал.Секоја чест.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Свашта:kesa:.
Цел ден мислим на чешкава репрезентација у фудбал, уш од сабајле Барош низ глава ми се мота.
Кј ми дојде да пишем чеси.
У секој случај мислев на Полска-пољаци

П.С. Го попраев
Хуху, ништо, се случува. Мислиш на едно а пишиш друго. Ми се има и на мене случувано. поздрав:smir:

Ј

јовица11

Гостин
И ко за крај на првенството,ако може веќе Шител да не откупуваат лиценци за прикажување на вака битни настани,да го испратат ко-коментаторот во пензија и нека им е честито на французите:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
СРАМОТА!!!! Што е ова бе, Кире не е у дрим тим. Најдобар стрелец и асистент и го нема у дрим тим! ЦЦЦ! Ех бе мамата копиљска бе, Лијевски...кој Лијевски бе...СРАМОТА!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кире Лазаров не е во ол стар тимот.:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Свашта зар не заслужи.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Toa ti e, македонче пусто :tapp::tapp:

Сеа на хрватите мислам дека Кире ке им е крив за шо не се први, требал да се роди хрват:tapp::toe::uvo::pusk:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не уништија овие ехф.
Прво со судииве сеа и со Лазаров.
Па шшто требаше да напраи и најмногу одбрани па да беше во ол стар.:nenene:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
WTF?! Како може да не го изберат Кире во најдобриот состав?Ц ц ц...не ми се верува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе па и вие што се трескате, мислите некој по две - три недели ќе го помни дрим тимот? Ќе го помнат Лазаров како топ стрелец и рекордер, неговото име ќе стои на кајроните низ цел ракометен свет на многу СП, нема да стои дрим тимот. :)
А ИХФ може да си касне од газот.

M

Mario Gómez

Гостин
ЛЕЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ.......
Лијевски најдобар..да ми касне од газот и тој и ИХф и хрватите скапани!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom