Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
definitivno francija denes pobeduva . koj saka moze slobodno da pise singl nema da zazali.
definitivno francija denes pobeduva . koj saka moze slobodno da pise singl nema da zazali.
Иако не е до мене прашањето и јас ги мразам хрватите без оглед на тоа какви домаќини биле бла бла..... тие се гостољублив народ и се тоа но имаат една карактеристика која ме нервира барем мене најмногу а тоа е многу се фалат гледај само една спортска емисија ако немаш гледано еден куп фалења за Модрич дека бил еден од најдобрите плејмејкери на светот а всушност е ТАПА и сите по ред ги креваат над Господдо бобанмакедонија
А зашто да ги мразиш хрватите,што лошо имаш ти од нив?Реално да гледаме со нив имаме најдобри односи во сите области и треба да знаеш дека на првенствово силно не подржуваа да постигнеме што поголем успех,нашите навивачи одлично беа пречекани и стално се збореше за нив па зашто да не навивам за хрватите,100 пати подобро за нив отколку за француските педери или некои други...
ајмо коцкасти идемо на злато![]()
Честито нека им е на Чесиве, одлично изиграја заслужено земаа медал.
Бтв сега уш поголемо е чувството на задоволство тоа што победивме репрезентација која е III место на ова првенество.:smir: