Алал да им е на чкембариве!! Инаку од кај ти е веста? Стварно се идиоти чкембари
Срамота! Такви работи не ни требат. Кире постојано повторуваше - Единство помеѓу навивачите, сите да се обединат, сложни да бидат, а тие пак по нивно .Дете од ск што е таму ми кажа...
kurvi bitolski, ne idat da navivaat za pelister, a za mufte od agencij za ml i sport prvi se da idat.Алал да им е на чкембариве!! Инаку од кај ти е веста? Стварно се идиоти чкембари
Ц,ц,ц аман бе ебате чкембарите ебате.Не свакаат дека сите тука се дојдени за македонија а не за нешто друго.Глупаци.Нов инцидент у Задар. Значи успеаја чкембари да си истераат по своето, БРАВО! Се затепале чкембари и војводи, по дводневното провоцирање од страна на чкембарите као демек скопски слуги. Ех бееее, идиоти прости!!!
Зошто одма чкембарите? Не го оправдувам инцидентот ама од кај знајш кој бил крив...Алал да им е на чкембариве!! Инаку од кај ти е веста? Стварно се идиоти чкембари
Зошто одма чкембарите? Не го оправдувам инцидентот ама од кај знајш кој бил крив...
Досега се изгледаше одлично.. навивачките групи беа како една, немаше инциденти само една прекрасна атмосвера кога играше нашата репрезентација.
Епа ви кажав кој бил крив. Не дека сум од Тетово, нема врска тоа, ако биле Војводи криви биле и готово. Кога ќе се вратат и другите ќе ви кажат, јас кажав тоа што ми го кажаа тие што се таму, и јас не сум видел па да тврдим.
Ни мене не ми е поентата да бранам некој..Епа ви кажав кој бил крив. Не дека сум од Тетово, нема врска тоа, ако биле Војводи криви биле и готово. Кога ќе се вратат и другите ќе ви кажат, јас кажав тоа што ми го кажаа тие што се таму, и јас не сум видел па да тврдим.
Најдобро е да остани меќу нас... Срамно е да се тепаме меѓу себе кога навиваме за иста репрезентација. Кога се игра клубски фудбал е малку поинаку, ривалство ова она... Но тука нема ривалство, сите сме заедно под едно знаме за една репрезентација...OK, прво ме интересира изворот на веста, т.е. дали е објавено некаде или ќе остане “меѓу нас“. Би сакал да е ова второто да не се резилиме сега на неколку дена пред крајот.