СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Во 46-та минута Полска-Србија 32:15. :toe::nesvest:

Не знам што им стана на Полјаците, ја мислев до Данска беше вчера што тепаа Полјаците, ама сега ја газат и Србија. Во страшна форма влегле изгледа после оној пораз од нас.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Дете од ск што е таму ми кажа...
Срамота! Такви работи не ни требат. Кире постојано повторуваше - Единство помеѓу навивачите, сите да се обединат, сложни да бидат, а тие пак по нивно :tapp:.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа тоа е, цело време и Комити ги провоцирале ама овие ајде да не прават проблеми не личи и добро, после почнале и Војводи да ги провоцираат...се си има граници. Има некој што не трпи такви срања!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
Нов инцидент у Задар. Значи успеаја чкембари да си истераат по своето, БРАВО! Се затепале чкембари и војводи, по дводневното провоцирање од страна на чкембарите као демек скопски слуги. Ех бееее, идиоти прости!!!
Ц,ц,ц аман бе ебате чкембарите ебате.Не свакаат дека сите тука се дојдени за македонија а не за нешто друго.Глупаци.

Иначе гледам Полска ги мрдна србиве 34-22 е моментално а можеше да биде и повеќе...среќа ние си го минавме редот пред да се стаат у форма.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Алал да им е на чкембариве!! Инаку од кај ти е веста? Стварно се идиоти чкембари :tapp:
Зошто одма чкембарите? Не го оправдувам инцидентот ама од кај знајш кој бил крив...
Досега се изгледаше одлично.. навивачките групи беа како една, немаше инциденти само една прекрасна атмосвера кога играше нашата репрезентација.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ццц... глупости стварно. Наместо сега кога треба најголема поддршка за победа тие прават глупости,со што може да допринесат и за немир во репрезентација. ццц

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Зошто одма чкембарите? Не го оправдувам инцидентот ама од кај знајш кој бил крив...
Досега се изгледаше одлично.. навивачките групи беа како една, немаше инциденти само една прекрасна атмосвера кога играше нашата репрезентација.

Епа ви кажав кој бил крив. Не дека сум од Тетово, нема врска тоа, ако биле Војводи криви биле и готово. Кога ќе се вратат и другите ќе ви кажат, јас кажав тоа што ми го кажаа тие што се таму, и јас не сум видел па да тврдим.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во тоа навивачките групи има такви дебили и кретени без мозок, ограничени луѓе за кои не постои решение во општеството.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Епа ви кажав кој бил крив. Не дека сум од Тетово, нема врска тоа, ако биле Војводи криви биле и готово. Кога ќе се вратат и другите ќе ви кажат, јас кажав тоа што ми го кажаа тие што се таму, и јас не сум видел па да тврдим.

OK, прво ме интересира изворот на веста, т.е. дали е објавено некаде или ќе остане “меѓу нас“. Би сакал да е ова второто да не се резилиме сега на неколку дена пред крајот.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Abe nasite navivacki grupi se flezeni u filmo, a Hrvatite,Srbite se tepaat megu sebe demek jaki navivaci se a nasata scena e gola voda site go znaete toa ednas mozebi vo 50 godini imame istoriska sansa da gi bodrime nasite, i ajdeeee se tepaat megu sebe da privlecat publicitet koj prostaci gi ima, od tkvite nas ne ne biva, ziveat vo filmot na Delije,Grobari,Torcida,BBB sramota

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Ни мене не ми е поентата да бранам некој..
Само сакам да ти кажам дека секој можи да кажи сешто. Можеби на некој ќе му се јави некој од чкембарите па ќе речи војводите беа криви... Затоа не треба поради една шпекулација да се обвинува некој...

OK, прво ме интересира изворот на веста, т.е. дали е објавено некаде или ќе остане “меѓу нас“. Би сакал да е ова второто да не се резилиме сега на неколку дена пред крајот.
Најдобро е да остани меќу нас... Срамно е да се тепаме меѓу себе кога навиваме за иста репрезентација. Кога се игра клубски фудбал е малку поинаку, ривалство ова она... Но тука нема ривалство, сите сме заедно под едно знаме за една репрезентација...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom