СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Не ти давам реплика више не ми реплицирај за џабе, гледам само инает тераш, очигледно слушаш радио пренос од натпреварите.

14-17 за Србија моменталниот резултат. Ќе ги тепаат бе сигурен сум! Ќе реагираат судииве одма сега.

natprevarot bez glas go sledam, od avion se gleda deka poima nema i ne baram da mirepliciras, sigurno si so nekoj rodninskivrski so nego.. i neteram inaet, realno si kazuvam, vdi mu ja statistikata samo

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Celtik, кај гледаш ти Србија-Германија?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
natprevarot bez glas go sledam, od avion se gleda deka poima nema i ne baram da mirepliciras, sigurno si so nekoj rodninskivrski so nego.. i neteram inaet, realno si kazuvam, vdi mu ja statistikata samo

Добро де те разбравме, немал појма, со врски бил. Тие се што се, даваат се од себе, колку можат-толку. Престанете да ги плукате своите играчи, грам навивачка култура немате. Плукачи.

M

Mario Gómez

Гостин
Мислам не треба никакво разочарување и карање,многу репрезентации даваат милиони за ракомет и нема резултати...шансите за полуфинале се мали ама борба за 5 место би била одлична!!!:vozbud::vozbud:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ауууу судиеве беа малце против нас, ај за црвениот картон мораја да дадат, ама судеа 9 метри многу пати одкако промашуваја Норвежаниве.

M

Mario Gómez

Гостин
Срам да му е на секој шо ги вреѓа и пцуе македонските ракометари,тој не заслужува да живее е тука!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Изгубивме, изгубивме. Реално, послабо игравме и имавме многу пропусти, а како најзначајно според мене е брзањето. Премногу брзаат. Како и да е, тие сеуште се наша гордост и наши херои, кои достојно ја презентираат нашата земја!

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
realno gledano sami si ja izgubivme utakmicava, imase i mnogu greski na sudiite ama i nasive nisto ne izigraa, nemoze celo vreme da se ceka samo na kire!!!! megutoa nema razocaruanje ti go donesoa najoleniot uspeh na makedonija vo poslednive godini!!!
POZDRAV MOMCI SEUSTE SME SO VAS , NEMA OTAKUVANJE!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom