Mazda 6 vs. Opel Insignia

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Позната ми е поставеноста на стрелките но не ми текнува од што ауто беше. Сигурно не од Опел или ако е од Опел мора добро да завириле во Миланската Лепотица.:tv:

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Позната ми е поставеноста на стрелките но не ми текнува од што ауто беше. Сигурно не од Опел или ако е од Опел мора добро да завириле во Миланската Лепотица.:tv:
toa e od opel astra,taka?i bidi siguren deka e OPEL ;)

Член од
4 декември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
Пише ти горе лепото ...

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
denes bev vo salonot za Opel ja gledav insigniata kakva bese uffff umot mi ostana tamu bela boja so 20" felni nisko profilni gumi,turbo motor so ekstra luksuzna oprema kolata bese ludorii,vnatre kakva e sredena znaci do perfekcija kako da si vo avion se osekas... znaci ona e nesto posebno kolata e pojava i cenata i bese 30 000e

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Све е тоа ок. Но за тие пари имаш Бмв 3 Ауди 4 Алфа 159 Хонда Акорд. Па кад је бал нек је маскенбал.

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Све е тоа ок. Но за тие пари имаш Бмв 3 Ауди 4 Алфа 159 Хонда Акорд. Па кад је бал нек је маскенбал.
da da znam mozes da kupis i nekoja od niv ama pak insigniata bese so bas full oprema i motor od okolku 250 konja a za da imas tolku jak motor od audu 4 bmw 3 ili mercedes c treba da sarnes uste 10000e plus ne?site gi obozavam tie i za tie pari bi se zamislil dali bi kupil insignia bas takva ili pak audi 4 uhh neznam so bi odbral,ama pak ke kazam da ja vidis kakva e insigniata da padnes na gas abe pojava e veruvaj deka mn pojako izgledase i od audi 4 gumi imase 245ki siroki 20" turbo motor benzin,ama stvarno e skapa,tie sami vrabotenite mi kazaa deka e mn sredena so mnogu plus nego standardna zatoa izgleda taka,sportska sasija spustena niska imase alpsko bela boja crni stakla abe so...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да да, ја имам видено во живо и може да се каже дека Инсигниата е најубав Опел од сите вектри претходно. Но за 30 000 € сепак би идел на нешто оригинално.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Пре би ја зел Инсигниата од 30,000 него Ц класа од 30к.

Шо добиваш со едното што со другото????

Член од
4 декември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
Дркаш класи. Спореди ја Инсинијата со Пасат, а не со бмв 3 или а4. Или Мазда 6 како што е горенаведено.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Иста цена, разлика светлосни години и во изглед и во мотор

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

Иста цена, разлика светлосни години и во изглед и во мотор
Огромна е разликата,но и да нема разлика пак би купил Опел,не сакам Мерцедес старска кола ми е некако.И ве молам не мешајте баби и жаби.Опел и Мазда со Бмв и Ауди.:tapp::tapp:

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Си ставил слика од Инсигниа ОПЦ и од Мерцедес Ц со најобична опрема и стандарните бандаши. Ако ја правиш веќе споредбава еве слика од Мерцедес Ц63 АМГ, кој е најмоќен модел во понудата како што е случајот со ОПЦ кај инсигниа. А и моторите и суспензијата кај мерцедес се далеку понапредни од тие на опел, особено дизелите.

Kajgana Shop

На врв Bottom