toa e od opel astra,taka?i bidi siguren deka e OPELПозната ми е поставеноста на стрелките но не ми текнува од што ауто беше. Сигурно не од Опел или ако е од Опел мора добро да завириле во Миланската Лепотица.:tv:
Пише ти горе лепото ...Позната ми е поставеноста на стрелките но не ми текнува од што ауто беше. Сигурно не од Опел или ако е од Опел мора добро да завириле во Миланската Лепотица.:tv:
da da znam mozes da kupis i nekoja od niv ama pak insigniata bese so bas full oprema i motor od okolku 250 konja a za da imas tolku jak motor od audu 4 bmw 3 ili mercedes c treba da sarnes uste 10000e plus ne?site gi obozavam tie i za tie pari bi se zamislil dali bi kupil insignia bas takva ili pak audi 4 uhh neznam so bi odbral,ama pak ke kazam da ja vidis kakva e insigniata da padnes na gas abe pojava e veruvaj deka mn pojako izgledase i od audi 4 gumi imase 245ki siroki 20" turbo motor benzin,ama stvarno e skapa,tie sami vrabotenite mi kazaa deka e mn sredena so mnogu plus nego standardna zatoa izgleda taka,sportska sasija spustena niska imase alpsko bela boja crni stakla abe so...Све е тоа ок. Но за тие пари имаш Бмв 3 Ауди 4 Алфа 159 Хонда Акорд. Па кад је бал нек је маскенбал.
mnogu pari se daДа да, ја имам видено во живо и може да се каже дека Инсигниата е најубав Опел од сите вектри претходно. Но за 30 000 € сепак би идел на нешто оригинално.
30.000 евра помалку на банковната сметка :pos2:Пре би ја зел Инсигниата од 30,000 него Ц класа од 30к.
Шо добиваш со едното што со другото????
Дркаш класи. Спореди ја Инсинијата со Пасат, а не со бмв 3 или а4. Или Мазда 6 како што е горенаведено.Све е тоа ок. Но за тие пари имаш Бмв 3 Ауди 4 Алфа 159 Хонда Акорд. Па кад је бал нек је маскенбал.
Огромна е разликата,но и да нема разлика пак би купил Опел,не сакам Мерцедес старска кола ми е некако.И ве молам не мешајте баби и жаби.Опел и Мазда со Бмв и Ауди.
Иста цена, разлика светлосни години и во изглед и во мотор