Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
работи ли тој начин уште?
другар ми спомна дека деновиве пробал да се регистрира со виза електрон од тутунска на пејпал и не можел поради "картицава ти е од земја која пејпал не ја поддржува".
Пред 20-тина дена му помагав на пријател да верифицира акаунт. Ако во меѓувреме смениле нешто...работи ли тој начин уште?
другар ми спомна дека деновиве пробал да се регистрира со виза електрон од тутунска на пејпал и не можел поради "картицава ти е од земја која пејпал не ја поддржува".
Трансакции правам скоро секој ден, верификацијата е друго нешто.Со VISA Electron картичка од НЛБ работи 100%, пред некој ден направив трансакција. Стави во адреса место на живеење, а земја одбери Словенија. Процедурата ти трае околу 5 дена максимум.
gabe ke odis izgleda gotovo e so taa finta, nema viseТука е проблемот што јас имам проблем со верификацијата во стилот на ,,картицата ти е од земја што не подржува paypal,, така да утре пак ке идам до тутнска да видам![]()
gabe ke odis izgleda gotovo e so taa finta, nema vise
Imam ja napraveno na ENTROPAY account i staveno karticka,ali za da raboti mora da prefrlis prvin 20 dolari, a ako sakas da si gi vratis nazad na karticka ke ti baraat dokumenti i treba da cekas,, inace za da stavis 20 dolari na kartickata od entropay ke ti zemat 5 dolari provizija taka da treba da stavis 25 dolariМоже да пробате со виртуелна виза картичка. Регистрирајте се на www.entropay.com . Тие ќе ви дадат Виза картица, па таа регистрирајте ја на PayPal. Порано работеше, сега не знам.
nema. gotovo e so taa fintaThe credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
нема чаре?!