Јас користам Master од Тутунска, преку PayPal. Кога ќе се регистрираш првен ти зимаат едно евро или евро ипол, демек да ја проверат сметката дали функционира и после можеш да пазариш... Начелно пишува дека ќе ти го вратат тоа евро.... мене не ми го вратија Јас користам едно пола година и имам едно 30 пазарења од е-bay, и се функционира како треба...Ме интересира дали некој на форумот,има верифцирано Рay Pal ,со картичата на тутнска банка,ама освен 4 цифрениот код за верификација,да ја има верифицирано и со лична карта,или пасош,и со некоја сметка.
Јас користам Master од Тутунска, преку PayPal. Кога ќе се регистрираш првен ти зимаат едно евро или евро ипол, демек да ја проверат сметката дали функционира и после можеш да пазариш... Начелно пишува дека ќе ти го вратат тоа евро.... мене не ми го вратија Јас користам едно пола година и имам едно 30 пазарења од е-bay, и се функционира како треба...
Најдобро ти е да си земеш дебитна картичка од Тутунска Банка и да си направиш регистрација на paypal со тоа што ќе ставиш место на живеење Словенија. Денес извршив нарачка од ebay преку paypal на мој другар, се уверив дека функционира. Наредна недела одам да аплицирам за картичка од Тутунска Банка. Е сега ако ти треба итно види некој ако се наоѓа тука.Има некој Пеј Пал? Ако има да ми нарача нешто, ќе се договориме за париОд скопје
Би требало да значи дека имаш избор, дали преку EMS да ти пратат (побрзо да стигне) ама за 40$ по продуктЗнам, туку да не прам за една работа, и така нема нешо ептен да го користам.
Иначе д ане знае некој што значи ова вторава опција?
![]()
i ke ostaneme dupka uste mnogu vreme so ovie politicari, sramotahttp://www.bug.hr/vijesti/napokon-paypal-uplate-hrvatskoj/107297.aspx
Од денеска хрватите ќе можат да примаат пари на Paypal.
-----------------------------------------------------------
Значи која дупка останавме, не ми се верува. :kesa: